Magissolta kaunis sitruspuristin

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

magisso citruspuristin design

magisso design reamer finland

magisso lemon puristin citrus reamer

magisso sitruspuristin ruostumaton teras

magisso red dot design

En muista milloin olen saanut olla yksin kotona koko viikonlopun? Ehkä joskus seitsemän vuotta sitten…. nyt kun sain, niin vietin aikani valokuvaamalla uutta ihanaa keittiökaveriani;)

Olen jo vuosia etsinyt kunnon sitruspuristinta, sellaista kaunista ja käteen sopivaa. Vihdoinkin on sellainen suunniteltu, ja magisso lähettikin minulle yhden kappaleen. Saamme kiittää Simon Stevensiä tästä uskomattoman kauniista muotoilusta ja monikäyttöisyydestä. Toisella päällä puristat sitruunat ja greipit, kun taas toisella päällä limetit. Sitruspuristin istuu käteen kuin valettu ja on erittäin miellyttävä käyttää. Materiaalina on tuttuun tapaan ruostumaton teräs. Käytön jälkeen voi sitruspuristimen asettaa bambujalustimelle patsastelemaan, sillä se ansaitsee kunniapaikan keittiössä, niin kaunis se on. Tosin sitä ennen silittelin sitä tovin, sillä se vain on niin kaunis.

♥ ♥ ♥

 Finally the perfect citrus reamer has been designed. We can all thank Simon Stevens for this magnificant reamer that will help us in the kitchen every time needed. Fits like a glove in your hand, and with the two different ends you can easy switch from lemons to lime. While not used, it stands steady on a bambu holder like a statue, and you can just look at it and tell him how beautiful he is.

The Citrus reamer is designed for Magisso by Simon Stevens.

– Scarlet –

4 vastausta artikkeliin “Magissolta kaunis sitruspuristin”

 1. Mysterious M sanoo:

  Hei! Olisin liittynyt jäseneksi, mutta missä sinulla täällä on sellainen mahdollisuus? Tuletko ensi viikolla nelkytplussalaisten kokoontumiseen, sillä olisi kiva tavata? Anyway, sinulla on kauniita kuvia! Tulehan piipahtamaan myös blogissani http://kristallikimara.blogspot.fi/

  • Scarlet sanoo:

   Mysterious M: Tulossa nuo jäsenjutut jne. 🙂 Valitettavasti en pääse tapahtumaan ensi viikolla,
   liian kaukana ja työt täällä kutsuvat. Ehkä ensi kerralla 🙂

 2. Jael sanoo:

  Onpas nätti sitruunapuristin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *