Praha, pieni kylä keskellä eurooppaa

Avainsanat: , , , , , , , ,

Praha kaarlensilta

Praha hautausmaa

Praha kahvilat

praha municipal house

juutalainen hautausmaa praha kollaasi

Praha jewish old cemetary

praha saippuakupla

Oletko käynyt Prahassa? Itse olen tainnut käydä neljä tai jopa viisi kertaa. Näitä kuvia on vilahdellut täällä ennenkin, ja ikävä kaupunkiin on suuri. Prahan vanhakaupunki riittää minulle joka kerta, reilu kilometri joka suuntaan ja siinä olla se markki millä pysyttelen. Turha lähteä merta eemmäs kalaan;)

Prahassa tunnen olevani kuin kotonani, sillä siellä saa vain olla ilman sen kummempaa suorittamista. Prahassa saa olla yksin ja rauhassa, mutta silti sitä tuntee olevansa osa kaupunkia. Torin laidalle oli viimeksi tullut todella hyvä Thai-hieronta paikka, toivottavasti se on siellä ensi kerrallakin sillä mikään ei ole ihanampaa kuin se, että saa vastaanottaa reilu kahden tunnin hieronnan jossa sinua puolet pienempi nainen omaa uskomattomat voimat ja vääntää sinut solmuun. Käsittelyn jälkeen sinulla ei ole enää jännityksiä kehossasi.

Rakkaudesta musiikkiin ja Mozartin Requiem konsertti, tai marionetti nukketeatteri esitys. Muchan näyttely jossa voit nauttia Art Nouveausta täysillä.

Edullisin aika matkustaa on tammikuusta-huhtikuuhun, silloin on sopiva keli eli sama kuin suomessa about nyt. Ei turisteja, ja 5 tähden hotellin sa noin 75€ yöltä/aamupalalla.

Nyt iski matkakuume.

Mikä on sinun lemppari kaupunkisi?

Minun on Praha, Dublin ja Reykjavik jos pysytellään euroopassa…muuten se on kyllä Bangkok!

Lottovoitto, oisko vähän hienoo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *