Nordic Style & Beauty

Avainsanat: , , , , ,

Nordic style & beauty Scarletswalk.com

Kun surffailee ja sattuu törmäämään hyvään juttuun niin sehän tulee pistää heti jakoon. Sillä hyvät asiat leviävät vain levittämällä, puhumalla ja tykkäämällä. Ei mitään ydinfysiikkaa. Konsepti on mitä helpoin, sillä hyvä leviää tykkäämällä.

Juuri tätä on:

Nordic Style and Beauty

Loistava yhteisö johon voit halutessasi liittyä, löydät heidät facesta klik.

Olin niin iloinen kun löysin heidän monipuolisen sivustonsa joka ei katso ikää eikä sukupuolta, saati syrji kumpaakaan. Heidän viimeisin hyväntekeväisyyskampanjansa Kauneus ei katso ikää on aivan loistava. Sen voi kuka tahansa napata itselleen ja toteuttaa pieni tai suurimuotoisesti omalla paikkakunnallaan. Nämä ovat siitä hyviä juttuja, että niistä harvemmin tarvii hirveesti kokoustaa. Sen kun ryhtyy tekemään, niin homma hoituu!

Naiset päättivät, että mummojen kynnet voisi lakata kauniin värisiksi palvelutaloissa. Samalla rupatella, pitää kädestä ja hymyillä. Olla läsnä toinen toiselle, ja antaa ennenkaikkea yhteistä aikaa. Kauneus ja halu laittautua kauniiksi ei katoa iän myötä.

Näin Alzheimerin tautia sairastavan isoäitini hymyilevän ensi kertaa puoleen vuoteen, kun lakkasin hänen kyntensä. Tilanne oli niin liikuttava, että halusin antaa tuon pienen teon tuoman onnen ja ilon mahdollisimman monelle suomalaiselle vanhukselle, kertoo Tiia Henriksson.

Minä tykästyin näihin naisiin ihan täysillä, sillä he tekevät ja levittävät hyvää.

Kauneus kuuluu kaikille iästä huolimatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *