Keittiöpsykologiaa

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,

Marimekko alessi magisso oiva

marimekko lautaset oiva

hobstars

Mitäs sinne teille kuuluu, toivottavasti hyvää? Terveisiä täältä keittöstä, ja aamupala puuhien keskeltä.

Tästä viikosta on tuleva työntäyteinen, ylipitkiä päiviä tiedossa ja paljon ajamista(satoja kilometrejä työn merkeissä). Onneksi aurinko paistaa ja on lämmintä, se jotenkin tekee asian helpommaksi. Lastenhoito ongelmakin ratkaistu, joten ei tarvi kun lähteä töihin;)

Kohta onkin sitten Venetsialaiset ja ihana ystävä tulee Amerikan ihmemaasta täällä, kotona käymään. Montakohan vuotta siitä on kun hänet viimeksi näin? Taitaa olla silloin kun lensin Lontooseen hänen luokseen kuuntelemaan Tori Amosta, ja palasin kotiin niin kipeänä että 5 päivää meni tiputuksessa lähimmässä lasaretissa. Nykyään ihanainen sitten asuu jenkeissä, liikkuvaa sorttia tuo nainen, mutta taidamme muutaman vuoden kuluttua saamme hänet varmasti perheineen suomeen ♥

Niin se ihmisen elo ja elämä vain menee, että kaikki kulkevat omia polkujaan. Toiset rohkeammin kuin toiset, ja toiset palatakseen ja toiset taas ei.

Itse olen joutunut kovasti tekemään päässäni selontekoa siitä, että kaikkien ihmisten kanssa ei tarvitse olla, vaikka olisi tuntenut heidät lapsesta saakka. Oli sitten kyseessä oma hyvä ystävä, sukulainen tai puoliso. Joskus yhteinen taival on tullut tiensä päähän ja sitä seistään risteyksessä jossa on vain ajan kysymys kumpi uskaltaa olla se rohkeampi ja lähteä omille teilleen. Me olemme vain niin juurtuneet siihen ajatukseen, että näin pitää tehdä ja olla kun on aina oltu. Mutta kuka oikeasti sanoo että niin pitää? Vain sinä, ja sinun olettamuksesi joten jos et halua niin sinun ei tarvi.

Lainatakseni pilvenpainoisen ystäväni ensimmäistä viisautta jonka hän minulle aikoinaan sanoi:

Epäröinnin kynnyksellä kysy kuinka paljon rohkeutta uskallat jättää tänään käyttämättä?

– Tommy Tabermann –

 

 

2 vastausta artikkeliin “Keittiöpsykologiaa”

 1. Tiia K sanoo:

  Kuvasi ovat kyllä aivan upeita, näitä kelpaa katsella ja kodissasi on kaikkea persoonallista kivaa. Hienot nuo Tommyn sanat ja sinun vahvuus ja viisaus. <3 Mukavaa päivää <3

  • Scarlet sanoo:

   Kiitos Tiia K <3 <3 <3 teit minut sanattomaksi ja vähän hämilleenkin, kiitos kauniista sanoistasi.
   Ihanaa päivää sinne sinullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *