Erikoisruokavalio uutena elämäntapana

Avainsanat: , , , , , , , , ,

pumpkin

Hyvää päivää.

Veinkö mää sun kurpitsan?

No voi!

Niitä saa kaupasta lisää.

Palataanpa tähän minulle määrättyyn tai yksiselitteisesti todettuun, että jos haluan että lihakseni eivät enää kinnaa, kalvot ole lihaksissa kiinni, kankeus, kivut jne. pois elämästäsi, niin tulee minun ainakin toistaiseksi poistaa kaikki kotimaiset viljat, maito ja maitoproteiinia sisältävät ruoat pois listalta. Ihan vain siitä syystä, että kehosta saadan tulehdus poistettua ja suolisto terveeksi.

Sitten katsotaan jääkö pysyväksi, vai voiko jotain palauttaa takaisin.

Monelle voisi olla ongelma ryhtyä moiseen, itse en edelleenkään näe tätä kovin vaikeana asiana. Se riippuu tässäkin asiassa ihan siitä miten asian esittää. Ajatellaanpa näin, että;

Leipänä tulee toimimaan itsetehty jyvänäkkileipä. Jugurtin sijasta valitsen soijan.

Leivoksia, pullaa, karkkia en mussuta joten valkoisen sokerin ja höttön ongelma on pois jo itsestään. Valkoinen sokeri on korvattu aikoja sitten hunajalla ja intiaani sokerilla.

Perunaa, riisiä ja kvinoa saa syödä. Kastikkeet on vaihdettu hyvin pitkälle tomaattipohjaisiksi. Kalaa, kanaa, lihaa ja munia saa syödä salaatin ja juuresten kera. Oliiviöljy ja kookoöljy käyttöön.

Homejuustoja en voi korvata, joten ei ajatella sitä just nyt, eihän? Viiniä saa juoda (jahka tulehdus saatu kuriin) joten, nyt sitten juodaan eikä napostella juustoja siinä rinnalla. Itsehän pyysin kolme vuotta sitten pitkäripasesta punkun jota voi vaan juoda ilman oheistuotteita, joten Montaltolla mennään jatkossakin.

Mielestäni monipuolista, ja suhteellisen helppoa.

Mainittakoon, että olo on viiden päivän jälkeen huomattavasti parempi ja 3kg on kadonnut jonnekin!

Ihanaa iltaa teille.

-Scarlet-

6 vastausta artikkeliin “Erikoisruokavalio uutena elämäntapana”

 1. Tessa sanoo:

  Tsemppia!!!!!

  • Scarlet sanoo:

   Tessa: Kiitos <3 Toistaseksi menny vain hyvin ja hyvä olo.
   Se on parasta. Viikonloput sinne Upon Tyneen.

 2. Huippua !! Puhelinlangat laulaa huomenna !!! 😀

 3. Voi, tuo antoi taas uutta potkua minun yritykselle. Vaikka minulla ei ole muuta ongelmaa kun atooppinen iho, joka selkeästi paranee aina ruokavaliolla. Juuri tuollaisella, millä sinäkin nyt. Ja kun on kyse vain kuivista ihoalueista, niin repsahdus on aika helppoa 🙂 Tsemppiä sinulle jatkoonkin.

  • Scarlet sanoo:

   Sari/Casa Mini: Nyt tsemppiä, hyvin suurella todennäkösyydellä sinulta katoaa nuo iho-oireet.
   Muutamalla ystävällä on samanlainen ongelma kuin sinulla, ja esimerkiksi esipaistetut leivät, valmistusmaa ranska, patongit jne..
   niin ei mitään oireita. Suomi vilja kuten muukin suomalainen ruoka on pilkottu ja kuorittu niin että niissä ei ole juuri mitään
   ravinto-aineita. Ainoastaan e-kirjaimia ja jäejetön määrä myrkkyjä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *