Uusi Minimum vaatemerkki ja animal toe

Avainsanat: , , , , , ,

minimum rag and bone

minimum scandinavian appearance

campomaggio minimum

vivienne westwood animal toe melissa

Tein tänään elämäni löydön! Laitoin lapsen istumaan Pukumiehen vaaterekin alle, löin kännykän käteen ja sanoin että koita pärjätä hetki kun äiti käy kattomassa vaatteita. Sitten kiertelin kaartelin ja totesin, että alennusmyynnit oi sitten loppuneet ja huokasin vähän harmissani. Sitten hoksasin yhden rekin jossa luki -50% ja siinä se oli, täydellinen musta rento takki Minimumilta.

Olen aiemmin ostanut samaiselta Tanskalaiselta merkiltä tiukat trikoolegginsit jotka muuten sitten pysyvät päällä ja kuminauha ei sitten milläään taitu kaksinkerroin vaikka mitä tekisit. Uskokaa huviksenne että minä kyllä tein kaikki sirkustemput todetakseni, että olen löytänyt maailman ensimmäiset legginsit joiden vyötärö ei rullaannu jonnekin vatsamakkaran alle! Vaikka kuminauha on leveä, se ei taitu. Vielä kun sama yritys älyäisi tehdä alushousuja, niin olisivat biljonäärejä sillä käsittääkseni en ole yksin tämän rullausongelman kanssa?

Mitäpä sitä syksyksi muuta tarvitsee kuin kunnon mustat nahkanilkkurit, legginsit, rennon takin ja kivan laukun. Sitten kun lähetään pämppäämään, pistetään animal toe korkkarit jalkaan. Näistä on tullut sellaset kiiltomusta/nude versiot, ne on niin borneot että oikein kipeetä tekee (alennusmyyntejä odotellessa)!

Minimum merkkiä myydään vähän siellä sun täällä, googlettamalla löydät oman paikkakuntasi kaupan. Pukumiehestä nyt ens alkuun niille joilla on mahdollisuus käydä hypistelemässä nitä, joissa hinta-laatusuhde on hyvässä sovussa. Tykkään ja uskon että moni normaalikokoinen nainen myös tykkää, sillä Minimumin mitoitus ja kaavat istuvat suomalaiselle todella hyvin.

I have found a absolutely lovely new brand from Denmark, Minimum. Fits a regular adult Woman and her vallet thanks because you don´t go bankruptcy. Bought a lovely light jacket and a pair of best leggins ever, and yes the leggings don´t roll down during the hours.

– Scarlet –

5 vastausta artikkeliin “Uusi Minimum vaatemerkki ja animal toe”

 1. Tiia K sanoo:

  Aivan mahtavat löydät! Upeita kaikki ja kengille huikkaan aivan erityis waut. Täälläkin käytetään ei vyötäröltä rullaavia ööh jegginsejäkö ne ovat. ei rullaa ja ostopaikkana on KappAhl.

  Iloa viikonloppuun <3

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Mulla ei oo muuta ku joustavia materiaaleja vaatteissa, tähän on tultu tai sitten minusta vaan on tullut super
   mukavuudenhaluinen 😉 Kengät on niin mun näköset, räyh!
   KappAhlista olen löytänyt parhaat leggins/jegginsit, paksut, vähän nahkaa ja kestävät todella hyvin!
   Valoa aamuun!

 2. Mysterious M sanoo:

  Hienot löydöt! Joskus vain nappaa! Onko tuolla merkillä pienikokoisille vaatteita?

  • Scarlet sanoo:

   Mysterious M: Hyvä kysymys, en hoksannut katsoa mistä koot lähtevät…
   käyhän heidän sivuillaan ja kurkkaa.
   Vieläkin liitelen täällä takistani 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Mysterious M: katoin, et 34 lähtee ylöspäin koot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *