What does the fox say – Paapii

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Paapii design kettupussilakana

Paapii design tsi rollo kissa

Paapiidesign tsi kissa kettu

Paapii tsi kettu kettukangas

Paapii design magneetit

paapii leikkuulaudat

paapii tarjotin

Yleinsä suosin less is more kuvia blogini postauksissa, sillä yhden kuvan sanotaan kertovan tuhat sanaa, ja siihen vielä minun teksti päälle niin ymmärrätte varmaan;)Tällä kertaa en vain malttanut, sillä Paapiin jutut vaan on niin ihania ♥

Käväsin siis muutama päivä sitten Paapii Designin toimintatontilla, siellä vanhassa Sokoksen kiinteistössä Kokkolassa.

Paapiissa voi piipahtaa ihan paikan päälläkin, työhuone on auki jos omistaja on töissä, ja yleensähän yrittäjä Rouva on koko ajan töissä heti 10 lähtien. Tai sitten voi näppärästi tilata ja tavara liikkuu.

Anniinan työtilat ovat kuin olisi tullut kangastukkuun, niin paljon oli kauniita kankaita. Ajatuksissa oli hakea pöllö tai sirkus puuvillakangasta, päädyin sitten kettukankaaseen, josta ompelin muksulle uudet pussilakanat.

Mitäs tykkäätte?

Laitoin pussilakanan toiselle puolelle ihan valkoisen puuvillakankaan, tuli mielestäni raikkaamman näköisiksi tällä pienellä kikalla. Kettu puuvilla on todella pehmeää, mikä on mielestäni tärkeää kun lapsen käyttöön tulee. Tai kukapa meistä haluaisi karheilla pussilakanoilla nukkua? On vain muutaman kerran sattunut niin, että olen tilannut jotkut kalliit pussilakanat, ja muksu ei suostu nukkumaan kun ovat kovat. Eivät ole pehmenneet edes pesussa.

Kesän aikana onkin tullut paljon uutuuksia, mikä kielii siitä että yrittäjä ei todellakaan lomaile ja laiskottele. On leikkuulautaa, magneetteja sekä uusia upeita julisteita. On mistä valita.

Brand new fox print from Paapii design.

I decided to make bed linen out of it. Its easy and doesn´t require much of a sewing talent. The cat in the picture on the other hand is a little bit tough case. At least for me it was ♥ There has come a plenty of new lovely trays, magnets, fabrics and wonderful posters. Worth to take a look closer if you haven´t already?

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *