Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja Yki muutti meille

Avainsanat: , , , , ,

Yki Nummi

Yki Nummi Lamppukauppias

Yki Nummi Kupoli

Yki Nummi valaisin

Nyt kun opiskelut on edenneet seuraavaan vaiheeseen huomasin, että työpöytäni kaipaa valaisinta. Ikänäkö ja satoja sivuja kirjoitettavana niin ehkäpä tuo valo helpottaisi asiaa pikkuisen.

Yhteistyössä Vimpelin Sähkötyö Ky:n kanssa sain valita heidän nettikaupastaan  Lamppukauppias.fi  itselleni valaisimen ja se oli sitten rakkautta ensi silmäyksellä nimeltään Kupoli.

Tuon loistavan valaisimen on suunnitellut suomalainen Yki Nummi. Hänen käsialaansa on myös legendaarinen Lokki valaisin ja tiesitkö, että hän kehitti myös Tikkurilan Jokeri-värikartan?

Lokki meille lensi jo usempi vuosi sitten joten tämä toinen otettiin ilolla vastaan. Molemmat Lokit ovat nyt huikeassa tarjouksessa nettikaupan puolella, joten jos olet joskus havitellut tuota itsellesi niin nyt siinä on kiva alennuskin;)

Fyysisestihän tuo Lamppukauppias sijaitsee Vimpelissä, joten jos olet hoodeilla tai menossa katsomaan pesäpalloa tai ostamaan maailman parasta leipää Nelimarkan leipomosta niin piipahda ihmeessä tien toisella puolen putiikissa;)

Loistava valmistujaislahja tuo lahjakorttikin.

Meillä palaa Kupolissa valot yötä päivää.

Täältä pääset, klik Lamppukauppiaan nettikauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *