Pimp my ride – Tunturi

Avainsanat: , , , , , , , ,

tunturi

Olipa kerran 5 vaihteinen vaaleanpunainen Tunturi-pyörä, joka ahisti ajajaansa joka polokasulla. Sitten eräänä kauniina aamuna törmäsin tuunaamon blogiin, ja sieltä se idea sitten lähti!

tuunattu tunturi basil

tunturi ruskeat renkaat

tunturi ruskea nahkapenkki

tuunattu tunturi

Pyörä hiottiin ensin karhunkielellä, jonka jälkeen spreijattiin happopohjainen pohjamaali. Sen päälle Mastonin matta mustaa (mastonin pullot on siitä hyviä, että ei roisku, ei rappaa eikä jää valumajälkiä. Suuttimien kuningas). Nahkaiset kädensijat kivoilla ristipistoilla, ja samaa sävyä oleva nahkainen penkki. Pilkullinen penkinsuojus mätsää niin hyvin uuteen kelloon, jossa on niin kova kilaus että voisi luulla kirkollismenojen kutsuvan. Vanha pyöräkori vaihdettiin uuteen, mutta eniten saan kiksejä noista uusista ruskeista, pistosuojatuista renkaista.

Parhainta tässä oli se, että jahka pyöräliike lisäsi loput ruuvit mitkä ei löytäneet enää oikeisiin paikkoihin, he myös löysivät minun 5-vaihteisesta pyörästä kaksi vaihdetta lisää huollon yhteydessä!

Joten minulla onkin nyt 7- vaihteinen pyörä, joka kulkee kuin ajatus ja jarrutkin ovat ihan eri kaliiberia kuin ennen huoltoa.

Jos nyt joku kuvittelee, että minä suoriuduin tästä hommasta itse, niin ehei. Kiitos isäni pyörä näyttää tuolta, ja kiitos Ylikorvelle ja Pyöräpojille kaikista varusteista ja huollosta. Minä toimin vain maksajan roolissa.

– Scarlet –

6 vastausta artikkeliin “Pimp my ride – Tunturi”

 1. Tessa sanoo:

  Ihana pyora.maa kans ostamassa uutta ko viimenen varastettiin.

  • Scarlet sanoo:

   Tessa: Tää on niin kaunis. Oon tosi tyytyväinen. Ootko rollaattoria hankkimassa vai 😀 ?

 2. Marko sanoo:

  Ihan vähän repesin rollaattorille 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Marko: Tessa tuossa aikasemmin mietti millasta menopeliä ostas, laitoin kivoja linkkejä hyvistä rollaattoreista joihin voi tutustua 😉
   Kyllähän ystävää auttaa pitää, aina!

 3. Eva sanoo:

  Skitsnygg! Onnea myös uusista vaihteista Multa varastettiin puolessa vuodessa klassinen Skeppshult ja toinen musta rämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *