Olohuoneen asukit

Avainsanat: , , , ,

olohuone

olohuone kivimunat

olohuone sirius valosarja

Havahduin tässä taannoin taas siihen, että meidän pieni koti on sitten varmaan sellainen persoonallinen koti. Perustuen sen asukkeihin ja tavaroihin joita on roudattu sormet verillä sieltä missä pippuri kasvaa ja sieltä minne aurinkokaan ei aina paista.

Lapselle kun tulee kavereita kylään, ei leikkimisestä oikein tahdo tulla mitään kun ne vaan haahuilee ympäri asuntoa ja tuijottavat suu auki kaikkia täytettyjä eläimiä ja ihmettelevät vähän kaikkea mitä näkevät;) Meille ja lapselle tämä kaikki on niin tavallista, että emme aina ymmärrä että mikä tässä nyt on niin ihmeellistä.

Ehkä se on nämä värit?

Olen niin monen monta kertaa meinannut sortua ostamaan musta-valkoisia sisustus juttuja koska niitä on tarjolla joka paikassa, mutta ei ja ei. Se ei vaan ole minun juttuni. Mustaa vain ja ainoastaan päälle, ei sisustukseen. Sitten toinen muistutus, että värejä vain kotiin, ei vaatteisiin. Tämän kun muistaisi nyt kun olen siivonnut kaappini tyhjiksi, ja laittanut kaiken ylimääräisen pois.

Joten tämä mamma kävelee mustissa, ja asustaa intian basaarissa;)

I think our home could be called as a personal home, because of all the stuffed animals, things from far and away. I should keep in my mind that I only wear black, nothing black in interior and the otherway around that only colors in my home, not on my clothing:)

– Scarlet –

2 vastausta artikkeliin “Olohuoneen asukit”

 1. Outi sanoo:

  Kuulostaa hyvältä. Ton tiikerin ottaisin kyllä päiväunille kaveriksi koska vaan 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Outi: Tuula tiikeri on niin mun lemppari, ja kuten kuvasta näkyy niin on aika iso.
   Tuo kun köllöttää sohvalla, ei muut mahdu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *