Minun olohuoneessani

Avainsanat: , , , , ,

mandala sohva

matto alvine ikea

mandala india

mucha buddha om

voldemort afrikka

Minun olohuoneessani on paljon värejä. Ihanan mandalan ja intialaisen peiton alta löytyy mudan värinen nahkasohva. Eilen sain loistavan idean, että mitä jos heivaisi sohvan pois ja hankkisi kaksi isoa fatboyta, stonewash puuvilla päällysteellä. Jätän asian vielä kuitenkin hautumaan…

Ikean alvine ruta matosta tykkään edelleen tosi paljon. Muutenkin käytännöllinen, sillä villapinta hylkii likaa ja matto on kevyt puistella. Taidetta olen aina kerännyt, ja minulta löytyykin kotoa vain yksi taidejuliste, ja se on tuo Muchan kuutar, joka nojaa seinää vasten. Ihan ei alkuperäiseen ole miljoonia tilillä, saati että niitä museoista myytäisiin;) Jos olet Prahassa, niin pistäydy Muchan taidemuseossa, se on yksi kauneimpia joissa olen käynyt sitten Gustav Klimtin museon Wienissä.

Jos kotini sisustusta ajatellaan jonkin punaisen langan kautta, niin se taitaa olla afrikka, värit ja täytetyt eläimet harmoonisesti yhteensovitettuina. Pyrin poimimaan pieniä kivoja ideoita muilta, mutta haluan että kotini on minun näköiseni, ei sellainen joka on suoraan sisustuslehdestä lainattu. Eletty elämä ja matkat saavat näkyä, ja välillä meillä on täytetty korppi keskellä keittiönpöytää, ihan vain siksi että se sopii siihen. En ota asioita turhan vakavasti, ja kotini saa olla juuri sen näköinen kun minä haluan, ja monet esineet voivat löytyä yllättävistäkin paikoista;)

ps. minulla olisi täytetty pöllö hakusessa, joten jos jollain on sellainen ylimääräisenä nurkissa pyörimässä niin otahan yhteys minuun;)

Ihanaa alkanutta viikkoa

– Scarlet –

If I would describe my home shortly, it would be colors, africa and stuffed animals in harmony. Personal things from a lived life  makes me happy.

2 vastausta artikkeliin “Minun olohuoneessani”

  1. Jaana sanoo:

    I like! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *