Minun Min Vaasa sisustus- vaateliike

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

minun min hay vaasa sisusus

Minun min diamond lights vaasa

minun min vaasa

minun min kengat saappat

Minun Min Oy vaasa sisustus naulakko

minun min postikortit vaasa sisustus

Tämä aamu alkaa väsyneenä ja huonosti nukutun yön jälkeen ajatus ei ollut kirkkaimmillani. Hoksasin että pesin pojan hampaita omalla hammasharjallani, seuraavaksi tankkauspisteellä en kuolemakseni muistanut kumpaa tankkiin pistetään 95 vai 98? Pieni puhelinsoitto ja asia selvisi. Sitten 30km matkan ajamiseen kului tunti, olivat sitten päättäneet pistää Vaasantietä ja siltaa uusiksi. Pystyin hetken leikkimään olevani kehä kolmosella kaikkien rekkojen ja autojen välissä.

Onneksi ei ollut kiire, sillä varaan aina kunnolla aikaa ajamiseen. Olin tehnyt lounastreffit Johanna Koo:n kanssa. Ei oo koskaan tavattu, mutta vuoden verran viestitelty joten ajateltiin että joko ois aika?

Onneksi tavattiin, sillä hän on vielä mahtavampi nainen kuin mitä bloginsa LÖYTÖ antaa ymmärtää ♥ Käykäähän kurkkaamassa, jos yhtään aikuisen naisen sisustus ja ekoloogiset asiat sattuu kiinnostamaan.

Pyysin Johannaa viemään minut yhteen Vaasalaiseen kauppaan, sai itse valita minne. Hän päätti viedä minut Minun / Min sisustus- vaateliikkeeseen, ja onneksi vei sillä olin aivan myyty!

Minun/ Min liikkeessä oli upeita vaatteita Samsøe & Samsøe ja Whyred:ilta jotka olivatkin uusia tuttavuuksia minulle hypisteltäväksi,  ja sisustuspuolelta House Doctor, Hay, Tom Dixon, L:A Bruket, Frama ja Nicolas Vahé. Mutta nuo vaatteet, olisin helposti voinut mallien ja värien puolesta kotiuttaa puolet siitä mitä oli esillä, ja nuo saappaat (välikuolemaa pukkaa tiiviisti).

Jos piipahdat Vaasassa, niin Vaasanpuistikko 14, siinä Henkkamaukan kohdalle kävelet tien yli ja pari metriä oikealle ja olet perillä, helppoa! Minä ainakin suuntaan tänne ensi kerralla kun hengailen Vaasassa!

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *