Kasvimaa joka valitsi minut

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Kasvimaa Salla Laurinolli

Olen aina kerännyt taidetta niin kauan kuin muistan, ja niin ovat muuten ystävänikin tehneet. Tänä päivänä julisteestakin saa pulittaa satasen verran ja toisen mokoman kehystäessä sen duplikaatin. Moni ei varmaan tiedä, että samalla hinnalla voi ostaa piirustuksia, öljymaalauksia ja varsinkin grafiikkaa.

Isoissa kaupungeissa on taidelainaamoja, googlettamalla löytyy ainakin Vaasasta, Hämeenlinnasta , Jyväskylästä ja Helsingistä.

Hyvä puoli taidelainaamoissa on se, että taulu ostetaan korottomalla osamaksulla, ja esimerkiksi noin 250€ arvoisen työn voi lyhentää noin 15-20€/kk hinnalla, ja sen saa heti viedä kotiin ja taulu on jotakuinkin maksettu vuodessa. Esimerkkini on suuntaa antava, säännöt vaihtelevat paikkakunnittain. Jos ajatellaan että heti ei löydy 2000-3000€ johonkin upeaan maalaukseen jonka haluaisi, mutta kokee että voisi lyhentää sitä vaikkapa kuten Hämeenlinnassa on, että sinä lyhennät 5%/kk teoksen hinnasta seuraavien 20kk aikana tasaerissä niin pistähän harkintaan.

Rohkeasti tutustumaan tarjontaan ja korottomista kuukausilyhennyksistä kysymään oman kaupunkisi taidelainaamoista, joissa on eri alojen ammattitaiteilijoiden maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja piirustuksia.

Onko sinulla taidetta kotonasi, jos niin kenen?

Tästä taitaa olla liki kaksi vuotta aikaa kun otin Salla Laurinolliin yhteyttä öljymaalauksen tiimoilta. Minua kiinnosti kolme työtä, mutta yksi niistä oli jo myyty, toiseen minulla ei rahkeet riittäneet ja sitten tämä kolmas oli muistaakseni varattuna tai lainassa, menossa lainaan taidelainaamosta. Eli suomennettuna, ei saatavilla. Kranttu kun olen, niin minä en tyytynyt kompromisseihin vaan olin mieluummin ilman taulua sitten. Sallan tauluilla on todella hyvä menekki, joten niitä ei kannata jäädä turhan kauan miettimään sillä ne menee joko heti tai taidelainaamojen kautta.

Sitten aikaa kului, ja muutama viikko sitten Salla otti yhteyttä ja kysyi: vieläkö minua mahtaisi kiinnostaa tämä Kasvimaa, joka oli vapautunut monen mutkan kautta? Vastasin heti että kyllä, ja nyt se on minulla ♥

♥ Kiitos Salla muistamisesta ♥

Finally this painting found its way to my wall, after two years of travelling. I am so pleased and grateful ♥ Salla Laurinolli is such a talented painter from Finland, glad to know her.

sallalaurinolli kasvimaa lokki yki nummi

Jos satut olemaan Jyväskylän suunnalla, niin Galleria Beckerissä on 8.8. – 26.8. Salla Laurinollin näyttely.

Laurinolli-kutsu

2 vastausta artikkeliin “Kasvimaa joka valitsi minut”

  1. Salla sanoo:

    Moi Mirka ja kiitos tästä! Hyvältä näyttää! Joskus se ottaa aikansa, että asiat menee kohdilleen. Terveisiä ja kaikkea hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *