Ikean Brimnes – tilan pelastaja

Avainsanat: , , , , , , , ,

ikea Brimnes sanky sailytystilalla

Brimnes ikea sanky

Ikea naulakko koivu

olohuone ikea cox and cox

Kuinkahan monesti olen todennut että: luojan kiitos meillä on Ikea!

Ihan siitä syystä, että toimivia, kauniita elämää helpottavia tuotteita on ostettavissa, ilman että menee vararikkoon. Meillä oli aikaisemmin Ikean Malm- parisänky ruskeana, jonka maalasin valkoiseksi ja joka kasattiin neljään kertaan ja aina vaan se kesti, ei natissut, notkunut, vaan oli luja ja luotettava. Sitten avioeron myötä lähti sänky ja patjat vaihtoon.

Tuotatin Ikeasta Brimnesin sängyn ja sekavassa mielentilassa tilasin kaikesta huolimatta väärät patjat. En voi kuin kehua Ikean palautustoimintaa ja asiakaspalvelua. Patjan tilaaminen/postikulut olivat oikeasti vain 7.90€ matkahuoltoon. Sieltä tuli kiva timmi paketti jossa oli 140cm leveä patja vakuumissa, ilmat imetty pois. Mutta kuten jo mainitsin, olin epähuomiossa ottanut ne puoli kovina, kun piti ottaa kovina. Onneksi olin säästänyt paksut suojamuovit (jos niitä vaikka tarvisi joskus johonkin), mutta sitten olikin mielenkiintoinen operaatio saada 140 cm leveä ja 20 cm paksu patja takaisin rullalle, kun se oli ollut auki reilu viikon! Tarvittiin neljä ihmistä ja rullallinen jeesus-teippiä ennenkuin onnistuttiin!

Mutta miksi juuri Brimnesin sänky? Siitä syystä, että minulla on todella vähän säilytystilaa, kolme kaappia makarissa ja thats it! Oikeesti. Lapsella samaten kolme kaappia, ja tietty meillä on eteisessä narikka mutta siinä se sitten on. Brimnesin 140 cm sängyn alle kätkeytyy neljä isoa säilytyslaatikkoa. Valitsin tarkoituksella tuon 140cm sängyn, sillä makaritkin ovat nykyään hirveän pieniä ja niihin mahtuu tyyliin korkeintaa sänky ja sitten sinne ei oikein itse mahdu edes kääntymään. Kun tilaa on vähän, ja talvivaatteet on saatava mahtumaan jonnekin piiloon, on Brimnes sänky säilytyslaatikoinen oiva valinta.

Uskallan väittää, että kaikista Ikean sängyistä, juuri tässä mallissa on suurimmat sängynaluslaatikot. Sinne mahtuu talvitakit, valokuvaalbumit jne. Pojalla on sama sänky single versiona ja se nielee alleen kaksi kuutiota leegoja, mikä on aivan loistavaa. Samoin tuo narikka, jota tuskin näkee kuvasta kun siinä roikkuu osa koruistani;) Piti saada sellainen ”koruteline” joka kestää nuo kevyet tonnikorut. Ei ihan mahdu sellasiin kauniisin mustiin pieniin samettisiin laatikoihin pöydälle;)

Voisinkin esitellä teille muitakin Ikean juttuja joista olen Kiitollinen harva se päivä;)

Ps. löysitkö olohuoneen kuvasta Ikea tuotteen? Näppärä sellainen;)

Löytyykö sinun kotoasi arkea helpottavaa Ikean juttuja?

– Scarlet-

10 vastausta artikkeliin “Ikean Brimnes – tilan pelastaja”

 1. Outi sanoo:

  Mä olen kans ollut aina tyytyväinen mun Ikea ostoksiin. Niissä hinta-laatusuhde on ollut kohdillaan. Ikeassa on se paha puoli, että sieltä liikkeestä en koskaan pääse ulos ilman, että olen jotain ostanut.

  • Scarlet sanoo:

   Outi: se on totta, sieltä ei tosiaankaan lähde tyhjin käsin 😀
   Vielä ne ei oo kehittänyt sellaista miesparkkia, lapsiparkkihan niillä jo on 😉
   Ihanaa sunnuntaita.

 2. Lumo sanoo:

  Kahdessatoista vuodessa kaksi halpaa ja jo liian pehmeänä alun perin ostettua sänkyä piti laittaa vaihtoon, kun yht’äkkkiä ne vain olivat liian pehmeitä ja heräsin öisin selkä kuin tulessa. Muuten ei kuitenkaan ole selkävaivoja.

  Tutkin netistä eri sänkyjä/patjoja. Ikean Sultan oli voittanut useamman kuluttajatestin ohi kalliiden merkkien. Sellaisen ostimme kovimpana mahdollisena versiona ja onkin ollut huippuhyvä. Oli tämäkin sänky huomattavasti kalliimpi kuin ne aiemmat, mutta tonneja halvempi kuin kalliimmat kilpailijat.

  • Scarlet sanoo:

   Lumo: juuri näin:) Mulla edelliset Ikean patjat kivikovina ja nyt tilasin tismaleen samat, mutta koska sänky kapeni niin
   edelliset meni eteenpäin. Ne pitää todella hyvin timminsä 🙂
   Olin pyörtyä kun näin että pelkät sängynrungont voi maksaa 5tonnia, jokainen tekee ja ostaa niinkuin parhaakseen näkee,
   mutta mää olin pyörtyä 😀 näin rahan vain 2vk, viidentähden hotellilomana muutamalle Thaimaassa 😀

 3. Tiia K sanoo:

  Kaunis koti! Pidän siitä että on persoonallisuutta ja myös tavaraa, ettei ole aivan tyhjyyttään ammottava koti. Sinulla selkeästi kaikki harmoniassa keskenään. Heh sänkyä en jäänyt näköjään pohtimaan. 😉

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Kiitos, meillä on tämmönen täytettyjen eläinten galleria, allergikon unelmakoti…
   Ei se haittaa vaikka sänky jäi vähemmälle pohdinnalle 🙂
   Siellä käydään vaan nukkumassa, tosin osa yöstä menee unissakävelyyn joten ei ole ihan täydessä käytössä 😀

   Päivänjatkoja <3

 4. Tessa sanoo:

  Hei mulla on toi kans ”spare bedroom”. Mella oli kans ongelma sailytys tilojen kans. 🙂

 5. Maiju sanoo:

  Askarteluelämässä mä aina ennen kiittelin monia Ikean tuotteita. Nykyään ei taida olla muuta kuin aurinkotuoli takapihalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *