Skorpan

Avainsanat: , , , , , ,

Skorpan bageri och cafe

Skorpan cafe

Skorpan havstorsglass

Skorpan leipomo kahvila pietarsaari

skorpan tyrnisorbet

skorpan leipomo

On olemassa yksi asia miksi kokkolalaiset suuntaavat Pietarsaareen, nimittäin leipomo kahvila Skorpan. Ystäväni on ylistänyt heidän tuoreita, vastaleivottuja leipiä mutta Skorpanin itsevalmistama jäätelö on se mikä on saanut ihmiset villeiksi. Ystäväni suositteli minua ostamaan kylmälaukun jotta saan tuotua jäätelöä kotiin. Niinpä niin ajattelin, tuskinpa innostun jäätelöstä nyt ihan noin paljon.

Kuinka väärässä voi ihminen ollakaan?

Otin tyrnimarja sorbetin, ja sain ruokaorkut. En ole ikinä maistanut mitään niin hyvää, ja tässä vaiheessa harmitti etten ollut ostanut sitä kylmälaukkua.

Sitruuna jäätelö ei kalvennut tyrnin rinnalla.

Nyt tiedän miltä tuntuu saada kiksit jälkiruuasta, niin hyvää. Tässä ei auta muu kuin suunnata uudestaan Pietarsaareen, ja tällä kertaa kylmälaukun kera.

Toinen asia mille annan täydet pisteet on sisustus ja viihtyvyys. Mikä siinä onkin, että nuo pietarsaarelaiset osaavat sisustaa ravintolat ja kahvilat niin kauniiksi, ettei sieltä malta lähteä pois. Sinne voi mennä ja ottaa mallia, sillä kaikki on tiptop ja ajatus on kulkenut alusta loppuun saakka. Ne on pikku juttuja joista syntyy yhtenäinen kokonaisuus, ja se on tuo kokonaisuus, hyvät tuotteet  ja ystävällinen asiakaspalvelu mikä vetää asiakkaita pitkäksi jonoksi saakka.

♥ Kesän ehdoton suosikki ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *