Rautaa ja vastustuskykyä

Avainsanat: , , , ,

Chili

Voi elämä, että olen ollut väsynyt. Nukun 10h yöunet, ja viikonloppusin olen ottanut parin tunnin päikkäreitäkin kun olen ollut niin väsynyt. Ja kyllä, ihan hyvä on hemoglobiini ja vitamiineja otan, mutta se ruoka mitä olen viime aikoina syönyt väsyttää. Kyseessähän on valkoinen vehnä, ja pikaruoka. Ei siihen muuta ihmettä tarvi, että kehoni vastustaa ja väsyy. Nyt kun kaikki ”muut” asiat on saatu suhteellisen järkevälle tolalle, jaksan taas kiinnittää siihen mitä suuhuni pistän. Hassu juttu, että juuri silloin kun sitä pitäisi kiinnittää syömiseensä, niin sitä ei todellakaan tee.

Kuulostaako tutulta, vai olen ainoa ihminen joka ei väsyneenä jaksa syödä kivoja vihreitä salaatteja ja kulautella voima smootheja kurkusta alas?

Tänään aloitettiin tomaattikeitolla, ja jatketaan huomennakin sillä kattilallisesta riittää useaan päivään. Jospa sitä pikkuhiljaa detoxaisi kehoaan, niillä hyvillä jutuilla?

– Scarlet –

2 vastausta artikkeliin “Rautaa ja vastustuskykyä”

 1. Laiza sanoo:

  Mulla on joku mania päällä. En saa nukuttua, mutta silti pitää koko ajan jotain tehdä, hommia on jonossa ja päässä kiehuu ja kihisee. Viime yönä meni viiteen asti ennenkuin sain unen ja tälle päivälle olisi vaikka mitä hommaa. Pakko kai tässä on tirsoja yrittää.

  • Scarlet sanoo:

   Laiza: haehan Chagasta sellasia pulveripusseja, auttaa tuohon kuulema tehokkaasti.
   Nukkumiseen siis 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *