Persiana tuo vuoden paras keittokirja

Avainsanat: , , , , ,

Persiana

Persiana ruokaa lahi-idasta

Persiana ruokakirja

Persiana reseptit

Persiana kasvisruokaa

Vuoden paras keittokirja, eikä pelkästään sitä, vaan tällä hetkellä maailman kaunein ja mielenkiintoisin kirja luettavaksi jos minun mielipidettäni kysytään. Eipä tuo Observer Food Monthly Awards 2014:kaan hirveästi päässyt kirjaa moittimaan.

Ensimmäisenä ei kaikille tule edes mieleen mitä lähi-idän ruoka oikein on ja miltä se maistuu, vai tuleeko? Istuu hyvin suomalaisiin makunystyröihin kunhan vain kokeilee. Mutkatonta ja hyvää perusruokaa.

Tämä Persiana on kuin taidekirja jonka kuvia silittelee samalla kun sitä lukee ja ihailee.

Mutta, koska kyseessä on ruokakirja niin kerrataanpa vähän sisältöä. Kuka tahansa kotikokki onnistuu taatusti näiden yli 100 reseptin kanssa, joiden joukkoon on valikoitunut niin kasvis- kuin sekasyöjiä miellyttäviä reseptejä. Samoin ruuansulatusta edistäviä ja keveitä reseptejä on saatu mahdutettua mukaan. Kirjassa on otettu myös huomioon kiireiset kokkaajat joten kaikille jotain. Kirja on puhtaasti sahramia ja mintun tuoksua joka rantautuu Lähi-idästä ja Persiasta meidän kotikokkien ulottuville.

Todella onnistunut kirja. Ei lisättävää.

Menkää itse toteamaan tämä lähimpään kirjakauppaan tai tilatkaa kirja itselle tai lahjaksi tulevia valmistujaisia ajatellen.

ps. Ruoka reseptitkin ovat helppoja, houkuttavia, koukuttavia ja hyviä.

Gummerus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *