Mustikkalettuja ja hahmottamisharjoituksia

Avainsanat: , , , , , ,

mustikkaletut

Tänään oli lettupäivä. Hernekeittoa onkin tullut vedettyä jo muutama päivä.

Huomenna kinkku matkaa uuniin ja joulu voi alkaa. Ajattelin tosiaan kokeilla kuorruttaa kinkun tänä vuonna itse tekemälläni paholaisenhillolla, uskon että toimii.

Viimeiset villasukat on kudottu ja osa toimituksista tapahtuu vasta joulun jälkeen, sillä en pääse nyt liikkeelle kun auto temputtaa ja se on korjauksessa.

Tänään olen myös saanut siirtyä aikuisen naisen ikään, kuten Instrumetariumista minua onniteltiin, eli ensimmäiset monitehot, tai lasit yleensä. Olen joskus saanut lukulasit, mutta niillä ei ole tehnyt mitään sitten viimeseen kahteen kymmeneen vuoteen. Nyt ei vaan oma käsivarrenmitta enää riittänyt, ja en kokenut mielekkääksi kävellä selfie tikku kädessä jotta näkisin lukea tekstareitani. Käskivät harjotella kotona pari viikkoa. Minua huolestutti esteetikkona eniten se että enkä enää ikinä näe suorakaiteen muotoista paperia taimuotoa, sillä sen verran paperi kapeni käsissäni että ei mitään jakoa. Kuulema totun. Aha. Olo on kuin dagen efter pidettyäni laseja päässä reilu tunnin. Huomenna jatketaan taas uusin voimin.

Ehkäpä nyt pistän Netflixin pyörimään ja katson leffan How to get away with murder?

Mitäs te siellä ressaatte, oletteko yhtä peace within kuin Laabanin lehemät?

2 vastausta artikkeliin “Mustikkalettuja ja hahmottamisharjoituksia”

 1. MarikaH sanoo:

  No vielä on peace kaukana, mutta eiköhän se löydy 🙂 Paholaisenhillo ja kinkku kuulostaa loistoyhdistelmältä! Iloista Joulua!

  • Scarlet sanoo:

   MarikaH. Voin todeta, että paholaisenhillo toimii taivaallisen hyvin 🙂

   Oikein ihanaa joulua sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *