Marimekon oiva sääpäiväkirja siirtolapuutarhalla

Avainsanat: , , , , , , ,

marimekko oiva kulhot

marimekko astiat oiva

marimekko oiva saapaivakirja

Olen tässä ilmoja piellessä ajatellut tehdä keltaisesta pahvista auringon, ja teipata sen keittiön seinään kiinni periaatteella you´ll better bring your own sun.

Yksi asia, jonka olen kuitenkin ottanut tavaksi jo vuosia sitten on se, että katan joka päivä kauniisti. En kerää astioita kaappien perälle, sillä siellä ne perintöastiat eivät ilahduta ketään ja kun täältä on aika lähteä niin mitään ei oikein mukanansakaan voi viedä. Siksipä käytän arvokkaampiakin astioita päivittäin.

Vesilaseina käytän Tapio Virkkalan Tapio viinilaseja, ja joka kerta se tuntuu pieneltä ylellisyydeltä. Hassuinta on tietenkin se, että kun olen pelännyt että astiat menevät rikki, niin nehän eivät vaan mene rikki edes kovassakaan käytössä.

Huomenna kun katat itsellesi aamupalan, niin ota parhaat posliinisi esiin ja tulet yllättymään, sillä aamupalasi maistuu niin paljon paremmalta.

Itse haluaisin täydentää tuota Siirtolapuutarhaa ja  Oivaa tällä, tällä ja tällä.

♥ ♥ ♥

2 vastausta artikkeliin “Marimekon oiva sääpäiväkirja siirtolapuutarhalla”

  1. Katsa sanoo:

    Oih. Elämän pieniä iloja on laittaa ne OIKIAT astiat… Sitäpaitsi, sitähän sanotaan että aamupala on päivän tärkein ateria. Miksi ei siis alottais aamua tyylikkäästi ❤ Hyvää huomenta. Uus blogi vaikuttaa todella hyvältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *