Herra Snellmanin joulu

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Snellman tapas

Snellman joulukoristeet

Snellman jauheliha

Paholaisen hillo

Snellman jouluruoka

Snellman spagettimuffinit

Joulu lähestyy, ja nyt on korkea aika miettiä mitä sitä tekee ja minkä verran sitä on halukas pistämään aikaansa tuohon ruuanlaittoon. En ole vielä kuullut tarinaa isistä jotka ressaavat jouluruuan tekemisellä ja sen pöytään saattamisella. Oletko sinä?

Minä ja Habanerokitchenin tosi äijä saatin kunnia tehdä  Snellmanin tuotteista blogiyhteistyönä jotain uutta ja kivaa, mutta ennenkaikkea jotain mikä toivottavasti inspiroi teitä olemaan rennosti keittiössä seuraavien viikkojen ajan. Joten kannattaa seurailla mitä kaikkea kivaa me kokkaillaan keittiöissämme seuraavien viikkojen ajan.

Itse en enää aio tehdä kaikkea alusta loppuun, saakka tyyliin kasvata sikaa pienestä isoksi ja suoraan lautaselle periaatteella, vaan aion vapauttaa itseni tästä painolastista.  Tänä vuonna haluan tehdä sellainen joulupöydän jota lapsikin syö, sillä kuka sanoo että se pitää olla samanlainen joka ikinen vuosi?

Inspiroiduin Appetizer receipes sivustolta bongaamaani hauskaan spegattimuffini ideaan.

Spagettimuffinit kruunaa Mimis Kotipellon puutarhan ihanat rucolan versot.

Mimiksen laadukkaita versoja ja heidän super suosittuja syötäviä kukkia löydät hyvinvarustetuista K-Citymarketeista ja S-marketeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *