Heinäkuinen Joulupostaus

Avainsanat: , , , , , , ,

gingerbread holy mary

ginger holy mary

 

Koska jokainen vuodenaika alkaa aikaisemmin kuin ennen, päätin tehdä pienen joulupostauksen nyt heinäkuussa! Tiedän, että jouluihmisiä on olemassa, ja heinäkuu on heidän mittapuullaan jo myöhäinen ajankohta aloittaa suunnittelemaan joulua. Itse olen  hankkinut joululahjat aina heinäkuussa, moni pitää minua vähän kahoja mutta se ei minua haittaa, sillä monesti olen ostanut lahjat vielä hyvillä alennuksilla ja näin ollen vältän sortumasta krääsän ostamiseen sitten marras-joulukuussa. Ne kuukaudet pyhitän joulukoristeiden askarteluilla ja suunnitteluilla. Voin kertoa, että ei joulu ressaa millään tasolla kun on lahjat hankittu ja voi vain käydä normisti ruoka ostoksilla.

Suosittelen kokeilemaan!

Minulla on jäänyt yksi paketillinen piparkakkutaikinaa pakkaseen, joten nyt voisinkin treenata tuota piparkakkutalon valmistamista, se ei meinaan suju sitten millään. Joskus olen ajatellut, että liimaan seinät sikaflexillä jotta pysyy, mutta ehkä ei sitten kuitenkaan. En voi käsittää, miksi se ei vaan onnistu?

Joka vuotuiset Holy Mary pikkuleivät kuuluvat asiaan. Näiden kanssa näprätessä saa ajan kulumaan.

Christmas comes every year earlier:)

Today I´m in mood of making Holy Mary cookies, and trying to figure out why I don´t succee to make a gingerbread house that won´t fall?

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *