Blossa 2015 Earl Grey

Avainsanat: , , , , , , , ,

Blossa Earl grey 2015

Täällä ollaan tutkimuksen parissa, ja aihe on todella mielenkiintoinen ja osittainkin ehkä raskas, ei mitään normisettiä. Tunteilla ei tästä aiheesta saa lukea eikä kirjoittaa, muuten ei tule mitään.

Ensi viikolla olisi Isolla Kirkolla tiedossa I love me messut, jossa meitä 40+ bloggareita onkin runsain määrin paikalla. Ihana tavata eka kertaa toisia aikuisia bloggareita. Minulla onkin treffit yhden toisen Heavy Ladyn kanssa, jotta ei aivan yksin tarvi kierrellä. Meidän toistaiseksi ainoa miesbloggari taisi loikata ulkomaille pakoon juuri tuolla viikolla. Harmi. Ensi kerralla sitten.

Entäs tuo Earld Grey?

Ei toimi lämmitettynä, eikä kylmänä jäillä sitruunankaan kera. Maistuu just sellaiselta kitkerältä Earl Greyltä, kun teepussi on unohtunut liian kauksi hautumaan. Vuosi vuodelta mennään syvemmälle metsään, ja kaunis kuori ei enää pitkälle riitä. Silti jokainen haluaa ostaa tuon yhen pullo ja todeta oman mielipiteen. Onneksi tulee muita parempia ja odotetumpia, kuten Lignell & Piispanen, joka onkin ollut bulls eye jo useana vuotena.

Sitä odotellessa.

2 vastausta artikkeliin “Blossa 2015 Earl Grey”

  1. Outi sanoo:

    Ensi viikolla nähdään <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *