A cup of tea with magisso

Avainsanat: , , , , , , , , ,

magissofinland teacup

magisso finland

magisso teacup white

magisso white finland teacup

magisso teacup

Nyt on taas se aika vuodesta kun vihreä tee alkaa maistumaan, en vaan jaksa räpeltää niiden täytettävien pallukoiden kanssa johon irtoteetä saa tunkea ja puolet on pöydällä.

Kuulostaako tutulta?

Minulla onkin ollut jo vuodenpäivät nämä upeat magisson teekupit. Ne ovat muovia, ja niissä on tuo pieni juju jota rakastan. Huomaatko sen kuvia katsomalla, murratko koodin? Eli ensin asetat purut, ja kuppi nojaa vasemmalle jonka jälkeen kaadat veden purujen päälle, tai suoraan kuppiin. Tee hautuu, ja kun se on haluamasi väristä, kallistat kupin toiseen suuntaan ja hautominen loppuu siihen, ja teestä ei tule liian kitkerää;) Isosta mukista on ihana juoda kaksin käsin. Kahvia juon yhdellä kädellä, mutta teetä on jotenkin ihanampi juoda kaksinkäsin.

Nyt kuppiperheeseen on valkoisen ja mustan lisäksi tullut pastellisävyjä: minttu, cherry blossom ja lemon

Nyt jatkan hidasta aamuani, joka alkoi tunnin lenkillä vesisateessa ja päättyy tunnin astanga jooga ykkössarjan harjoitukseen.

Namaste

– Scarlet –

Are you familiar with these lovely teacups from magisso, with the little twist? The teacup family has new sisters in lovely pastel colors mint, cherry blosson and lemon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *