Yksinpurjehtiva Elizabeth

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Elizabeth Tyler voyage

Minulla on useita inspiraation lähteitä, ja ihmisiä joita kunnioitan ja arvostan suuresti mutta yksi on ylitse muiden, nimittäin Elizabeth Tyler. Hän on nainen joka aina jaksaa hämmästyttää minua sisukkuudellaan, kiltteydellään ja ystävyydellään. Vilittömästi. Aidosti. Aina. Tommy Tabermann sanoi minulle aikoinaan kerran nautin lasin viiniä hänen kanssaan, että ollakseen vahva, täytyy olla pehmeä, ja juuri tämä toteutuu Elizabethissa aivan uskomattomalla tavalla. Miten niin lempeä ja miellyttävä ihminen voikaan seilata maailman merillä,  ja vielä yksin?

Taisin olla 18- vuotias kun tapasin Elizabethin ensimmäistä kertaa hänet taidegalleriassa hänen näyttelyavajaisissa, ja silloin olin otettu kahdesta asiasta: Hänen fotorealistisesta ammattitaidostaan ja että hän oli käynyt samaan aikaan taidekoulua John Lennonin kanssa.

Maxin, elämänsä rakkauden Elizabeth löysi Tankarin majakkasaarelta Kokkolan edustalta, hän oli tullut Kokkolaan ja ollut lauantaina kävelyllä Neristanissa, vanhassa kaupungissa ja hän oli varma että oli tullut villiin länteen koska kaupungissa ei ollut ristinsieluakaan, mutta siellä hän törmäsi kokkolalaisiin lauantaimaalareihin jotka houkuttelivat hänet majakkasaaraaselle. Siitä se vuosisadan rakkaustarina alkoi…kunnes Max ja Elizabeth olivat purjehtimassa vuonna 2011. Entinen merikapteeni Max heräsi eräänä aamuna Kilada Bayssä, Peleponesoksessa ja tunsi olonsa oudoksi, ja hänen olonsa heikkeni ja Elizabeth sai tehdä kaikkensa ettei puoliso olisi noussut maihin keskellä merta! Muistan hänen kertoneen, että Max paineli seinäkalenterin ruutuja, aivan kuin olisi vaihtanut radiokanavia. 24h myöhemmin ja 5 sairaalan vaihdon jälkeen Max pääsi yksityiseen sairaalaan Ateenaan, ja tässä vaiheessa hän oli jo tajuton ja vailla mitään ymmärrystä, ja tajuttomana hän pysyikin seuraavat 2 viikkoa. Lääkärit löysivät syyn sairauteen, ja se oli Herpes Simplex Encephalitis, normaalin herpes viruksen seuraus, mutta tämä virus oli valitettavasti löytänyt tiensä hänen aivoihinsa.

Miten tarina etenee, ja elää voit lukea täältä Elizabethin blogista, klik.

Elizabeths says: This blog will be a tribute to him and I hope will encourage other women who are tied up in a similar situation to let the lines go and get under way.
Maybe I’ll crash into something, fall over board or just make a fool of myself and then it won’t be any encouragement, but at least I’ll give it a try.

SAILING ON – SINGLE HANDED Blog

Elizabeth purjehtii nykyään yksin, Hallberg Rassy monsuunilla, vuodelta 1976.

Elizabethin uskomattoman kaunista taidetta voit ihastella täältä, klik.

 ♥ Respect, Woman ♥

This is a story about a soft, kind and extremly strong woman who lost her husband, and now she´s sailing alone the seas. She´s also a incredible talented artist, and I am more than grateful that I have been blessed with the opportunity to know her at least a little bit ♥

– Scarlet –

Ylläoleva kuva: Voyage, 2011 litografian on lapseni saanut Eizabethilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *