Powerpark- huvipuisto keskellä peltoa

Avainsanat: , , , , , , ,

powerpark

powerpark vuoristorata

Powerpark harma

powerpark huvipuisto

powerpark mustekala

powerpark huvipuisto karuselli

powerpark karuselli

powerpark kahvila

powerpark saluuna

Powerpark kummitusjuna

Powerpark maailmanpyora

powerpark puisto huvi

On se vaan niin hienoa kun pohojalaasilla on tapana rakentaa toimivia juttuja keskelle peltoa, ja keskelle ei juurikaan mitään. Vahva tahto ja usko ovat varmasti avainasemassa.

Powerparkissa on loistavat parkkipaikat ja liikenteenohjaajat jotta ei synny ruuhkia, sekä uudempi Roadhouse ostoskeskus ravintoloineen.  Aikuinen selviää 7€ sisäänpääsyllä, eli ei tarvitse ostaa kallista ranneketta vaikka ei menisi laitteen laitteeseen vaan toimisi pelkääjänä maankamaralla hengessä mukana ja syrän kurkusa.

Suuri plussa sille myös, että huvipuisto palkkaa iäkkäämpää väkeä henkilökuntaan!

Kaikille löytyy varmasti jotain, on se sitten kyse ruuasta tai laitteista. Kartingia voi ajaa, ja voi ne mökit….joskus minä vielä vuokraan jonkun ihanan mökin kaveriporukalle (meitä väsyneitä keski-ikäisiä naisia löytyy varmasti muutama jotka kirkuen lähtisivät viikonlopuksi tuonne saunomaan ja rentoutumaan. Pakoon lehemiä, hevosia, lapsia ja erinäisiä velvotteita;)

Mitä sanoisitte vaikkapa tästä neljälle hengelle tarkoitetussa Tirol-mökissä, tai 12 hengelle tarkoitetulle Casa Rosinassa ? Viihtyisitkö viikonlopun? Minulla ei ainakaan tekisi tiukkaa!

Lupaan postata teille, jos joskus lähiaikoina pääsisin irtaantumaan viikonlopuksi tuonne rentoutumaan hyvässä seurassa;) Pari kokousta me ollaankin jo työni puolesta varattu tulevalle syksylle tuonne kabinetteihin (minun toiveestani).

♥ Scarlet tykkää Powerparkista ♥

2 vastausta artikkeliin “Powerpark- huvipuisto keskellä peltoa”

 1. Maiju sanoo:

  Ihania kuvia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

  • Scarlet sanoo:

   Maiju: Jep, olin itse turvallisesti jalat maan kamaralla koko ajan 😀
   Ihanaa viikonloppua sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *