Uutuuksia Lumenelta

Avainsanat: , , , , , , ,

Lumene time freeze

Lumene pearl lip gloss

Lumene time freeze seerumi

Ensimmäiset meikkini ostin joskus vajaa 30 vuotta sitten, ja ne ovat olleet Lumenen. Me molemmat olemme kehittyneet valtavasti, sitten noiden nuoruus vuosien. Lumene ainakin, jos en minä sitten niinkään paljon. Minulle on vuosien saatossa kertynyt määrättyjä luottotuotteita joita on turha lähteä vaihtamaan toisiin, sillä hyviksi todettuja konsepteja ei kannata kosmetiikka asioissa vaihtaa. Yksi lempparituote on Lumenen huulikiillot. Ne pysyvät, erinomainen hinta-laatu suhde, eivät maistu pahalle, eivätkä ole liian tahmeita. Upeat vaihtuvat värisävyt, josta jokainen löytää aivan varmasti omansa.

Minulla on käytössä noin 3-4 eri sävyä ja niitä on noin kymmenisen kappaletta ripoteltuna takintaskuihin, pariin käsilaukkuun ja autoon. Tässä tämän syksyn lempparisävyni

♥ ♥ ♥

Sain myös testiin pari värivoidetta, kahdessa eri sävyssä ja niistä sekoitin yhden hyvän jolla maalasin kasvoni.

Sitten viimeistelen jokaisen naisen the must jutulla, eli tällä tuotteella mitä ilman yksikään nainen ei voi elää!

En tarvi valomiekkaa, mutta tuo tuote on pakollinen varustus meikkipussissa. Toimii niihin silmänaluskasseihin, jotka eivät todellakaan ole Pradan käsilaukut. Hämää juonteita ja silottaa ryppyjä niin hyvin, ettei omaa ikää edes tajuakkaan.

Time freeze seerumia olen nyt käyttänyt muutaman viikon, ja ohjeissa kerrotaan että uusi V-shaping-seerumi tarjoaa välittömästi kohottavan vaikutuksen sekä kauniin V:n muotoisen leukalinjan sekä vähentää ryppyjen näkymistä. Itse kyllä olen laittanut ohuen kerroksen koko kasvoille, ja se on tasoittanut kaikki pienet värivirheet todella hyvin, ja tehnyt ihanan mattapinnan joka kestää. Eikä kinnaa liikaa;) Aion kyllä jatkossakin käyttää tätä ihan värivoiteen tavoin, ei kai sitä kukaan kiellä jos hyväksi on todettu? Seerumit ovat minulle ihan uusi aluevaltaus, joten niiden käyttäminen vaatii hieman totuttelua mutta tulokset ovat tärkeimpiä ja niitä olen saanut tällä Time freezella aikaiseksi.

Kerro, mikä on sinun lempparisi Lumenen valikoimista?

♥ ♥ ♥

2 vastausta artikkeliin “Uutuuksia Lumenelta”

 1. Tiia K sanoo:

  Jestas tuo Glow Foundation on taivaallinen, olen koukussa. Tuo seerumi tuoksuu ihanalta ja huulikiiltohullu peukuttaa huulikiillolle myös. <3 Upeaa viikonloppua <3

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Mahtavaa, että sinäkin olet löytänyt nämä ihmeaineet <3
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *