Uusi luonnonmukainen Kauneushoitola Alexandra

Avainsanat: , , , , , , , ,

Kauneushoitola Alexandra Kokkola

Kauneushoitola Alexandra

Kauneushoitola Alexandra Jurlique

Pyrkimykseni siirtyä kokonaan luonnon kosmetiikkaan ja luonnonmukaiseen kasvohoitoon on hyvällä mallilla, sillä vihdoinkin meille Kokkolalaisille on tarjoutunut mahdollisuus päästä luonnonmukaisen kauneushoitolan hemmottelemaksi.

Katariinantori 2 B 7, Kokkolasta löytyy Kauneushoitola Alexandra joka tekee luonnonmukaiset hoidot Australialaisilla Jurliquen tuotteilla.

Jurliquen tuoteperheeseen kuuluvat neljä eri sarjaa. Oranssi on anti-age tarkoitukseen, Ruusu on kuivalle iholle, Herbal puolestaan ikääntymisen ensimerkkeihin ja Kehäkukka herkälle iholle.

Tuotteet ovat pumppu- suihkepulloissa tai helposti puristettavissa tuubeissa. Kasvovesi on suihkeena ja aahhh niin ihana.

Jurliquen tuotteiden lisäksi valikoimissa on Zuii meikit, Kure Bazaarin 44 eri sävyistä kynsilakkaa sekä uskomattoman ihanalle tuoksuvat Ranskalaiset Honoré des Prés eau de toiletet ja eau de parfumet.

Alexandra on opiskellut Oulussa kosmetologiksi ja avannut oman yrityksensä syyskuussa 2015. Olen niin ylpeä ja innoissani näistä nuorista yrittäjistä joita kotikaupungistani löytyy ja käsittääkseni tämä on ainoa lajiaan jossa kasvohoidot tehdään täysin luonnonmukaisilla tuotteilla. Miljöönä Katariinantorin toinen kerros (vanha pappila) Kaupunginteatterin vieressä on mitä parhain. Ilmaiset parkkipaikat ja pihalla on kaksi autopaikkaa varattuna asiakkaille. Vanha kivitalo, historia, harmonia ja erinomainen palvelu.

Koska minun päivät ovat viime viikkoina venyneet 15 tuntisiksi niin päätin hemmotella itseäni aromaterapia kasvohoidolla johon kuuluu ihan kaikki. Nauratti oikein kun ajattelin, että on olemassa yksi keino millä minut saa taatusti hiljaiseksi ja puhe lakkaa tykkänään. Nimittäin kasvohieronta jonka Alexandra tekee on jotain uskomatonta. Hyvä että pääsin takaisin tähän maailmaan, sillä niin rentouttava ja ihana kokemus se oli.

Suosittelen siis Aromaterapia hoitoa jonka kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, lämpimät yrttihauteet, kuorinta, rentouttava kasvo-, hartia ja decolteehieronta, hoitonaamio sekä hoitoseerumit ja voiteet.

Tämä jos mikä on ihoa tasapainoittava ja aisteja hivelevä kokonaisuus.

Alexandran saat kiinni puhelimella numerosta 050-4630 779

Kauneushoitola on avoinna ti-pe 10-17 tai sopimuksen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *