Muistatteko Madaran

Avainsanat: , , , , ,

madara age recovery

Olen käyttänyt koko talven tätä age recovery superseed öljyä ja se on suojannut ihoani todella hyvin. Ihoni ei ole hilseillyt tai kuivunut kertaakaan kuten aiempina vuosina. Ehkä parhaimpana olen pitänyt sitä, että se ei ole pukannut ihosta mitään allergisia reaktioita tai epäpuhtauksia läpi. Olen käyttänyt puoli vuotta lähes joka päivä ja pullo ei ole vielä edes puolillaan, joten todella riittoisaa ainetta.

madara cellular repair

Sitten olen laittanut cellular repairia joka on rauhoittanut couperosa ihoani todella hyvin. Iho ei myöskään rasvoitu kuten ennen, vaan on normalisoitunut hyvin näiden kuukausien aikana.

madara day cream

Lopuksi olen laittanut päivä tai yövoiteen.

Tällä iällä tarvitaan kolmea eri miracle voidetta jotta naama saadaan kuntoon aamuin illoin. Aurinko, viima ja pakkanen syövät kenen tahansa ihoa ja siksi sitä onkin suojattava mahdollisimman hyvin. Kaikki voiteet eivät sovi kaikille ja me haluamme eri asioita voiteilta. Joillekin riittää pelkkä saippua kun toiselle jokin määrätty merkki on se juttu. Itse olen testaillut vuosien saatossa aika paljon erilaisia ja voin todeta, että aina ei se kallein todellakaan ole parhain.
Luonnonkosmetiikka ja puhtaus raaka-aineissa on vakuuttanut ihoni enenevissä määrin ja nyt ymmärrän miksi niin monet Madaraa testanneet eivät enää palaa testaamaan mitään muita tuotteita.

Siksi, että sitä tarvetta ei vaan enää synny.

Kokeile vaikka vain yhtä tuotetta Madaralta niin tiedät mistä puhun.

Kokkolassa löydät Madaran tuotteita Chagasta.

2 vastausta artikkeliin “Muistatteko Madaran”

  1. Marko sanoo:

    Miten mää ikänä olenkaan pärjänny ilman;)

    • Scarlet sanoo:

      Marko: Jaa-aa. ehkä se on se pohojosen osittainen veri joka pitää komiana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *