MADARA

Avainsanat: , , , , , , , ,

madara

Tämä vuosi alkaa Madaran ihonhoitotuotteiden testauksella. Olen edelleen samalla valitsemallani linjalla, että pyrin vähentämään kemikaaleja ja yritän siirtyä enemmän luonnonmukaisiin tuotteisiin.

Jotta voin kertoa vaikutuksista, koen että minun tulee käyttää yhtä jaksoisesti saman sarjan tuotteita useampi kuukausi nähdäkseni parhaat vaikutukset, tai huomata sitten ne jutut jotka eivät vaikuta. Joten itselle sopivan tuotesarjan löytämiseen voi mennä aikaa.

Nyt testissä siis MADARA joka  täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta.

ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.

MADARA kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä.

madara age recovery

Olen nyt käyttänyt tätä age recovery orgaanista kuivaöljyä ja voi että se on ollut hyvää. Varsinkin nyt näillä paukku pakkasilla. Ei ole kinnannut iho mistään kohden, vaan se on ollut oikein hyvin kosteutettu ja terveen värinen.

Öljy soveltyy erityisesti teille joilla on aikuinen ja väsynyt iho, pigmenttiläiskiä, arpiä, ihon kuivuutta, juonteita ja ryppyjä. (tarkistin, että kaikki löytyy kasvoistani;)

Superseed Age Recovery on elvyttävä ja uudistava yhdistelmä joka sisältää kymmentä eri arvokasta kuivaöljyä.
Voit lukea lisää täältä.
madara cellular repair

Sitten tämä ihmeitä tekevä cellular repair seerumi, joka on anti-age -vaikutteinen tehotiiviste.

Tämä on ensimmäinen seerumi, joka on tehokkuudeltaan verrattavissa perinteisen kosmetiikan seerumeihin. Hienointa on se, että tämä ei sisällä laintaan silikoneja!

Muiden Time Miracle -sarjan tuotteiden tavoin seerumi sisältää koivunmahlaa ja ihosoluja uudistavaa kasviyhdiste G7:ää. Tekee ihosta sileämmän ja kiinteämmän. Vähentää ryppyjä, kosteuttaa ja uudistaa.

Kerron lisää Madaran tuotteista tässä kevään aikana.

Onko tuotesarja tai merkki sinulle entuudestaan tuttu?

Täältä pääset tutustumaan MADARAN tuotteisiin.

Kokkolassa Madaraa myy Chaga, kirjastoa vastapäätä.

4 vastausta artikkeliin “MADARA”

 1. Jaana sanoo:

  Hei,
  olen käyttänyt Madaran Pihlaja- ja Nokkos-monitoimivoiteita ja tykkään, ja myös naama tykkää eteenkin talvikeleillä.

  Ja asiaan liittyen… itse olen testaillut jonkin aikaa veteliläisen Luontevan luomusaippuoita, joilla pesen myös hiukset.

  • Scarlet sanoo:

   Jaana: pitääpä tutustua tuohon Luontevan luomusaippuaan. Kiitos vinkistä 😉

 2. J sanoo:

  Voi Madara SOS kosteusvoide on talvi-ihoni pelastus, en ole toista yhtä hyvää löytänyt. Täytyykin kokeilla tuota öljyä myös!

  • Scarlet sanoo:

   J: SOS kosteusvoidetta en ole kokeillut, mutta tuo öljy on niin hyvä.
   En muista, milloin olisin ollut näin terveen värinen kasvoista, vaikka on pakkasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *