Lumenen True Passion huulipunat

Avainsanat: , , , , , , ,

Lumene true passion huulipuna

Lumene lip color

Lumenelta saapui niin minun väripalettiini sopivat huulipunat testattavaksi, että hymyilen koko ajan. Punaisen eri sävyjä aina karmiinin punaisesta lämpimään punaiseen ja vähän vivahtaen kadmiumiin. Marsalan punaisen kautta lämpimään pinkkiin. Täydellinen nude löytyy myös valimoimista.  Lumenen huulikiiltojen suurkuluttajana täytyy sanoa, että nyt menee ensi talvi kyllä punatessa näillä huulet. Koostumus on aivan loistava, sellainen matta, kuivahko. Saman efektin on ennen saanut kun on maalannut huulet ja töpötellyt puuteria pinnalle pysyvyyden lisäämiseksi. Nyt ei tarvitse kuin levittää huulipuna ja se olla ja pysyä siinä. Ei epämiellyttävää makua, annan 10+.

lumene puuteri spf 15

Lumene longwear blur meikkipuuteri

Sitten tuli todellinen yllättäjä. Minua on yritetty erinäisin kerroin ”käännyttää” meikkivoiteiden uuteen maailmaan, mutta tuloksetta. Olkoonkin että ne ovat kevyitä, ja todellakaan sellaista tököttiä kun ne olivat joskus 80-luvulla, jolloin kittiä ei erottanut värivoiteesta;) Mineraalipuuterit ovat kuuluneet varustukseeni jo vuosia, mutta sitten tuli tämä uusi 2 in one longwear blur meikkivoide.

Tämä on Lumenen meikkivoiteista se pitkäkestoisin ja peittävin. Minulla on kriteerinä se, että kun aamulla 7.00 meikkaan itselleni kasvot takaisin yön jäkeen, tulee sillä selvitä koko päivä aina klo.16 saakka. Minua ei hirvesti innosta se että naamani punottaa ja rapisee jo ennen lounasta. Ei huolta, tämä samettisen pehmeä meikkipuuteri on aivan ihana. Valittavissa on neljä eri sävyä.

Pikkujoulut voi alkaa vaikka het, täältä näet miten saat näppärästi kyntesi kuntoon Lumenen sesongin uusilla upeilla sävyillä.

4 vastausta artikkeliin “Lumenen True Passion huulipunat”

 1. Outi sanoo:

  Peittääkö tuo 2 in 1 myös tummat silmänaluset? Pakko testailla, rakastan Lumenen meikkejä.
  Hyvää viikonloppua!

  • Scarlet sanoo:

   Outi: uskoisin että peittää, minulla ei ole tuota vaivaa siunaantunut. Lumenella on loistava valokynä, joten sitä silmänalusiin ja tämä 2 in 1 päälle ja uskon että olet todella tyytyväinen <3

 2. Tuula sanoo:

  Onpa herkullisen värisiä nuo huulipunat. ´
  Ja tuo 2 in one Longwear Blur alkoi myös kovasti kiinnostaa. Tällä hetkellä minulla on käytössä Lumene CC meikkivoide. Osaisitko verrata tätä ja Blur’ia keskenään?
  Olipa kiva kun löysin tänne.
  Kiitos esittelystä.
  Sinulla ei ole lukijat-listaa ollenkaan?
  Hyvää viikonloppua!

  • Scarlet sanoo:

   Tuula: Kiva kun löysit tänne. Lukijat-listaa ei ole, wordpress pohjat ei aina ”keskustele” toisten blogipohjien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.
   Itse kyllä suosittelen tätä 2 in 1 Longwear Bluria ennemmin kuin mekkivoidetta. Tosin, se riippuu mihin on tottunut, mutta tämä ei rasvoitu, tuo juonteita samaten
   esiin kuin meikkivoiteet mielestäni tekevät. Juhlameikkiin voi laittaa ohuesti meikkivoiteen alle ja tämän päälle.

   Nuo huulipunat, koostumus on jotain uskomattoman kestävää, matta, ei rasvainen ja pysyy! 100+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *