Lumene & Roosa nauha

Avainsanat: , , ,

lumene roosa nauha

Syksyn aikana on teemana hyvää tekevät teot ja tuotteet. Oli sitten kyseessä Roosa nauha -tuotteet tai jokin muu, niin suosittelen jakamaan asiaa eteenpäin, sillä hyvä tulee aina takaisin ja mikä parasta, niin se tulee takaisin moninkerroin sen lähettäjälle. Kuka meistä haluaa kuulla jatkuvasti ikäviä uutisia sairauksista tai ihmisten välinpitämättömyydestä?

Tuskin kukaan, mutta tuo elämä vaan nyt sattuu olemaan sellainen realiteetti ja jännän äärellä pitäjä, että sitä ei koskaan tiedä miten päivän päätteksi on käyvä. Sinäkin voit saada diagnoosin jo vaikka huomenna!

Siitä syystä, olenkin itse ajatellut että haluan jakaa niin paljon kaikkea hyvää itsestäni poispäin, jotta iltaa vasten olisi kepeämpi olla. Kaikki eivät tietenkään toimi samalla tavalla. Osa lamaantuu somen keskellä, yhtä hyvin hyvän kuin huononkin asian edessä ja päättää olla tekemättä oikein mitään. Me emme jaa, emme ota kantaa, emme tykkää ja niin edelleen. Miksi?

En halua vieläkään nimetä sitä kateudeksi, sillä haluan antaa ihmisille mahdollisuuden. Haluan nimetä asian tai ilmiön peloksi. Pelko on tietämättömyyttä jostain, pelko lisää tuskaa, pelko synnyttää vääriä mielikuvia. Suosittelen tutustumaan Roosa nauha -tuotteisiin. Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään, ja se pistää miettimään!

Tapoja auttaa on monia, ja tässä yksi niistä!

Roosa nauha -tuotteet

Tee hyvää ostamalla kosmetiikkaa!

Lumene lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta 1 euron tai 50 senttiä kotimaiselle syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle.

Olet kaunis

LUMENE & ROOSA NAUHA 

Vuonna 2014 keräsimme suomalaiselle
rintasyöpätutkimukselle yli 57 000 euroa.
Pystymmekö vielä parempaan tänä vuonna?

Jälleen kerran on ihana huomata yhteisöllisyyden ja auttamisen voima. Kun jokainen sitoutuu omalla pienellä tavalla, niin siitä kasvaa valtava puro, ja purosta joki ja siitä meri ♥

-Scarlet-

2 vastausta artikkeliin “Lumene & Roosa nauha”

 1. Lumo sanoo:

  Aihe on erittäin läheinen minulle, rakkain ystäväni kuoli rintasyöpään viisi vuotta sitten ja toinen ystävä tänä vuonna. Haluan päästä mammografiaan vähän liiankin usein gynegologini mielestä. Hänen mielestään riittäisi joka toinen vuosikin, mutta on ymmärtänyt kun kerroin hakevani mielenrauhaa.

  • Scarlet sanoo:

   Lumo: Niin surullista, että olet joutunut hyvästelemään kaksi ystävääsi tälle sairaudelle. Tosi pahoillani 🙁
   Ihan ymmärrettävää, että käyt tiuhaan mammografiassa.
   Voimia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *