Logona Granaattiomena & Q 10

Avainsanat: , , , , , ,

granaatti omena

Logona granatapfel

Logona granaattiomena

Logona

Olen jo pitkään tiedostanut sen tosiasian, että olet mitä syöt ja siksi pyrkinyt kohti puhtaampia raaka-aineita. Reko-ringistä haen luomu munia, lihaa, hunajaa, juureksia ja salaattia.

Olen alkanut kiinnittämään myös huomiota ihonhoitotuotteisiin, sillä silläkin on minulle merkitystä mitä iholleni sivelen. Toinen asia mikä on myös saanut minut kääntymään pois suurista brändinimistä, on se että he ovat hinnoitelleet itsensä ulos keskituloisen ihmisen markkinoilta. Jos seerumista ja voiteesta pitää maksaa 150-200€, niin ei kiitos. Ihan siksi, että voide voi hyvinkin olla edullista, mutta nimi maksaa. En ole tyhmä ja johdateltavissa että se olisi jotenkin parempaa kuin edullisempi vaihtoehto.

Näitä postauksia ei kovin usein tule, sillä testaan aina 1-2kk voiteita ennenkuin postaan niistä, sillä viikossa ja kahdessa ei tule tuloksia millään saralla. Aikaisempi Arbutin voidepostaukseni täällä on saanut minut siihen tulokseen että kyseinen voide on oikein omiaan iholle jahka pakkaset alkavat paukkumaan. Toki se on hyvä nytkin, mutta oma ihoni kaipaa jotain muuta ja nämä Logonan Granaattiomena voiteet ovat oikein omiaan syksyn viimaan. Voiteet kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa hyvin, samalla kun Q10 ainesosat suojaavat ihoasi. Itse pidän siitä, että voide ei ole koostumukseltaa liian vetinen eikä liian paksua, vaan juuri sopivaa.

Kiva mieto tuoksu, imeytyy hyvin eikä tahmaa. Logonan Granaattiomena & Q 10 vartaloöljystä tuli suosikkini, vaikka se ei ole suihkepullossa. On todella paksua öljyä, levittyy ja imeytyy todella hyvin eikä jätä öljyistä pintaa iholle. Riittää että öljyää kahdesti viikossa, riippuen tosin kuinka kuiva iho on. Minulla iho imee öljyä kuin Sahara vettä, ja silti tuo kaksi kertaa riittää. Riittoisaa tavaraa siis.

Mistä tätä tuotasarjaa voi tilata jos innostuu? Muutenkin nuo nettikaupat ovat tutustumisen arvoisia paikkoja. Tiedät mitä ostamasi tuotteet oikeasti sisältävät. Itse ainakin arvostan tätä tietoa suunnattomasti.

Luontaisesti kaunistumaan

♥ ♥ ♥

Hyvinvoinnin tavaratalo

The Natural Goods Company

2 vastausta artikkeliin “Logona Granaattiomena & Q 10”

  1. Tiia K sanoo:

    Ihana sarja, eritoten tuo vartaloöljy on suosikki. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *