Lisää valokuvausta tiedossa

Avainsanat: , , , , ,

kukkiva puu kroatia

Onpas ollut ihana viikko.

Olen tavannut vanhoja ystäviä Helsingistä saakka ja ensi kerralla kun tuo J ystävä suuntaa NYC suuntaan, niin tungen itseni hänen matkalaukkuunsa mukaan. Seurasin hänen kuvapäivityksiään ja voi taivas minkä New Yorkin hän meille tarjosikaan. Sama pätee jos Lontooseen mieli halajaa, sillä hän asui siellä monta vuotta, työskennellessään Andrew Lloyd Webberille.

Toisen ystävän tapaaminen oli kans hieno dear diary moment, sillä aikaa oli kulunut edellisestä kerrasta 13 vuotta ja omasta puolestani voin todeta, että tuntui kuin olisi jatkettu juuri siitä mihin viimeksi jäätiin ja tuo 13 vuotta oli vain vuosia välissä joita ei nyt viitsitty hirveesti ottaa huomioon. Elämä joskus on ja se elämä oli minulla ja sitä ei enää ole rasitteena. Aika näyttää jatkuuko ystävyys tästä. Itse toivon ainakin niin.

Huomenna olisi tiedossa arviolta noin 150 pillastunutta lehmää jotka tulisi valokuvata…aikaa on about 15 sekunttia. Tämän jälkeen on lauantaina tiedossa valmistujaisvalokuvauskeikka ystäväperheen kotona ja sitten myöhemmin lapsivalokuvausta kolmannen ystävän luona. Ruokavalokuvauskeikkakin tiedossa johonkin aikaan kesästä kun aikataulut antavat myöten.

En ole hirveästi huudellut, että teen valokuvauskeikkojakin mutta halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä ja tulen kuvaamaan, ihan mitä vain;)

Otetaan sellaisia kuvia, että sinä olet tyytyväinen.

Nyt Bloodline, toinen kausi, Netflix.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *