Kuorintavoiteiden aatelia Eco by Sonya Driver

Avainsanat: , , , , , ,

Eco Sonya driver

Eco Sonya ruohonjuuri

Eco Sonya pink himalayan salt scrub

Olen viimeaikoina perehtynyt eri luonnonkosmeetiikan tuottamiin kuorintavoiteisiin ja tässä on sitten omasta mielestä se kaikkein paras.

Tämä Pink Himalajan suolakuorinta kosteuttaa ja kuorii ihoa tehokkaasti. Sitruunaruohon, kookosöljyn ja makadamianöljyn yhdistelmä tekee ihosta silkkisen pehmeän. Siis oikeasti tekee, tämä ei ole mikään mainoskikka, vaan ihosi on kuin silkkiä kuorinnan jälkeen. Tämä on myös niin huumaavan tuoksuinen kuorintavoide, että toivoisin tätä saatavan myös pesunesteenä ja shampoona.

Eco by Sonya on 100% luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja aurinkosuojatuotteita. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita. Tuoteperheen tarina alkoi australialaisen Sonya Driverin siskon sairastuttua melanoomaan vain 30-vuotiaana. Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen. Lopputuloksena syntyi suosikkisarja joka teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Austaralian Organic Food Chain luomusertifikaatin.

Tuote on vegaani.

Itseruskettavat voiteet ovat turvallinen vaihtoehto ja omasta mielestäni miljoona kertaa parempi vaihtoehto kuin se, että polttaa ihonsa. Ensinnäkin kerran poltettu iho on auringolle todella herkkä ja altis seuraavat kolme vuotta, joten toivoisinkin, että kenellekkään ei kävisi niin, että aurinko pääsee yllättämään vaan, että jokainen ymmärtäisi suojata ja varjella ihoaan hyvin. Meillä on vain yksi iho kehomme suojana.

Tällä Pink Himalayan suolakuorinnalla tehty koko vartalokuorinta peittoaa Turkkilaisen Hamamin mennen tullen.

Royal me

Mistä löytyy?

Ruohonjuuresta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *