Kuorintasukat jalkaan ja kesä voi alkaa

Avainsanat: , , , ,

kuorintasukat

kuorintasukat dermoshop

Kuorintasukat jalkaan ja siitä se oksetus alkaa:)

Onko kuorintasukat tuttujuttu sinulle?  Minä teen tämän ällöttävän kuorinnan aina keväisin, ennenkuin meidän varvastossukausi (ja lumisasteet) alkavat. Kuorintasukkia saa vähän sieltä sun täältä, mutta hinnat ovat olleet 25-35€/pari hujakoilla. Melko tyyristä, vaikkakin tehokasta.

Sitten löysin samaiset sukat Dermoshopista 12,90€ hintaan, oikeesti!

Nyt nostan nämä hinnat ihan tarkoituksella esiin, sillä miksi maksaa enemmään kun sukat tekevät saman lopputuloksen jaloillesi?

Sukat laitetaan vaikuttamaan 90 minuutiksi ja sitten vain huuhdellaan jalat ja odotellaan 3-5 päivään, jonka jälkeen se ”oksetus” alkaa, kyllä! Jaloista alkaa irtoamaan nahka, ja se kuoriutuu ja liuskottuu irti noin viikon-kahden aikana, jonka jälkeen sinulla on maailman pehmeimmät ja sileimmät jalat, ikinä! En aio laittaa kuvia jaloistani kun ne kuoriutuvat, jokainen voi omalla vastuulla kuuklettaa kuvia kyseisestä prosessista:)

Plussana muihin sukkavalmistajiin näissä on se, että näiden sukkien pohjamitta on 32cm, joten jos jollain on 46 kokoinen jalka menevät nämä sukat heittämällä päälle ja teipillä vain kiinni. Jos jalkasi on pienempi niin ylimääräiset vain taitellaan ja teipataan kiinni hautumisen ajaksi.

Nyt jalat kesäkuntoon, vielä ehtii!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *