Kokkolan Lucia-mummo 2015

Avainsanat: , , , , , , , ,

Kokkolan lucia-mummo kokkola lehti

Nyt saaneen kertoa, että se mitä olen tässä puuhaillut viime kuukausina on päässyt suuren askeleen eteenpäin kohti tulevaa. Nimittäin meillä Kokkolassa järjestetään tänä vuonna ihan oma Kokkolan Lucia-mummo 2015.

Miten tällainen pistetään alulle?

Ihan ensimmäiseksi päätin soittaa Saarisen Hannalle, palvelupäällikölle että olisiko hänellä innostusta ja halua lähteä mukaan tähän proggigseen ja voisiko hän kenties auttaa minua löytämään Lucia-mummo ehdokkaat, ja siihen liittyvät kaikki luvat kuntoon. Muistan kun soitin perjantai iltana, ja kello kävi jo liki viittä ja ajattelin että en kestä jos pitää oottaa viikonlopun ylitte. Onnekseni Hanna vastasi, ja otti kopin ajatuksesta ennenkuin olin saanut esitettyä pyyntöäni loppuun.

On se vaan kuulkaas hieno tunne, kun ihmiset lähtevät siltä seisomalta mukaan tekemään hyvää!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tämän jälkeen soitin Kokkola-lehteen, ja Storen Maria lähti toteuttamaan kanssani konseptia, ja se on tätä myöten valmis.

Mahtavaa!

Meillä on seitsemän kerrassaan ihastuttavaa naista mukana, ja ikähaitari on 83-92 vuoden välillä. Päätin että Lucia-mummo ehdokkaat ansaitsevat hemmottelupäivän, ja päivä alkoi sillä että heidät tuotiin Kokkolan ammattiopiston parturi- kampaamolinjalle, jonka toisen vuosikerran opiskelijat loihtivat heille upeat kampaukset.

VIP Kauneushoitolan Saara ja Fioren Anna-Leena vastasivat mummojen ehostuksesta.

Upea kranssi saatiin Mari Havian kukkakaupasta, Iso Kiitos!

Ihana Ulla Nikula valokuvasi Lucia-mummot.

Kaikki mukana olevat ihmiset tekevät tämän ihan vain siksi, että he haluavat tehdä hyvää. Talkoohommin on tätä jokainen mukana tekemässä ja levittämässä hyvää eteenpäin. Hyviä asioita tarvitaan näinä päivänä entistä enemmän. Yksin ei kukaan pärjää, yhdessä olemme Me.

Te puolestanne pääsette äänestämään omaa suosikkianne keskiviikkona 18.11 alkaen jolloin ehdokkaat tullaan esittelemään Kokkola-lehdessä. Kaikki saavat äänestää, ja mikä parasta on se että minä olen päättänyt järjestää ihan mielettömiä palkintoja arvottavaksi äänestäneiden kesken. Tulen kertomaan näistä ihanista yhteistyökumppaneista seuraavien kuuden viikon aikana, sillä olen niin Kiitollinen että he lähtivät kaikki heti mukaan tekemään yhteistä hyvää.

Nyt sinä voit halutessasi käydä tykkäämässä facebookissa tästä Kokkolan Lucia-mummo 2015 tempauksesta, ja olla sitä kautta osa hyvää tekevää yhteisöä.

Jos sinusta vähänkin tuntuu siltä että haluaisit jakaa tätä ilosanomaa, niin ole ystävällinen ja tee se, sillä hyvä tulee aina takaisin.

Kiitos

Kokkola-lehdessä lisää täällä, klik

ps. torstaina meidät voi bongata TV:stä YLE 1 alueuutisista klo.18.22 ja mahdollisesti myös valtakunnallisesti klo. 20.30, mutta se jää nähtäväksi sillä muukin maailma voi tarvita uutisarvoa tuolloin.

11 vastausta artikkeliin “Kokkolan Lucia-mummo 2015”

 1. Outi sanoo:

  Hienoa ☆
  Kiva nähdä vähän elämääkin nähneitä Lucia-neitoa!

 2. Jaana sanoo:

  Mahtava juttu!!

 3. Tessa sanoo:

  Mahtista!!!!!!!!!!!!

 4. Jael sanoo:

  Mahtavaa Mirka!

 5. Upea juttu, olet tehnyt hienoa työtä. Tätä projektia ja ilosanoman leviämistä seuraillaan kyllä tulevana syksynä. Paljon ihanaa energiaa & onnistumisia koko tiimille <3

  • Scarlet sanoo:

   Heli/Beachhousekitchen: Kiitos, tästä kuullaan vielä ja jahka päästään äänestämään ihania mummoja<3

 6. Peggy sanoo:

  Aivan upeaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *