Kauneushoitolat V.I.P & Fiore

Avainsanat: , , , , , ,

kauneushoitolat

Kokkolan Lucia-mummot 2015 ovat saaneet olla Saaran  ja Anna-Leenan ehostettavina. Ensi viikolla otamme uusinnan merkeissä vielä vähän ehostusta kehiin jotta kaikki olemme parhaimmillamme kun kruunajaiset alkavat.

Nyt on myös ehkä paras aika vuodesta muistaa itseään, vaimoaan, tyttöystäväänsä tai miestään lahjakortilla. Ei tarvi miettiä onko lahjakortti mieluinen, sillä jokainen nainen on taatusti iloinen saadessaan lahjakortin kauneushoitolaan, jossa hän itse voi valita mitä hemmottelua vastaanottaa. Molempien naisten toimipisteet sijaitsevat Kokkolan keskustassa.

Saara Joki Kauneushoitola V.I.P:istä taitaa kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, intialainen päähieronta, rakennekynnet sekä ripsipidennykset. UUTUUTENA on kestopigmentoinnit joista 3D-kulmat ovat ainoastaan Saaran hallussa kaupungissamme. 3D tekniikassa jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman aidon ja luonnollisen näköinen. 3D tekniikassa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla voidaan tuuheuttaa omia kulmakarvoja, tummentaa haalistuneita tai muutoin liian vaaleita kulmakarvoja.

Katso kuvat www.viphoitola.fi

puh. 045 130 2123

Fioressa Anna-Leena puolestaan taitaa kasvohoidot, RF-hoidot, neulaton mesoterapia, timanttihionta, ultraäänihoidot, Xtreme Lashes  ripsienpidennykset, jalkahoidot, käsihoidot/geelilakkaukset, ihokarvojen poistot sokeroinnilla, vartalohoidot, hot stone kuumakivi hieronnat, aromahieronnat, Ytsara yrttihieronnat. Anna-LEenan hoitolassa on käytössä sekä myynnissä seuraavat tuotesarjat: Gernetic, Sothys,  Shellack ja Extreme Lashes.

www.kauneushoitola Fiore

puh. 045 1246114

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *