Ilta ennen kruunajaisia

Avainsanat: , , , , , ,

kukkakauppa mari havia neilikat

Muutama päivä mennyt humussa ja sumussa. Lähinnä nukkuessa mahdollisimman paljon.

Kävin tänään Fioressa kasvohoidossa, ja voi että kun on taivaallista vain maata kun joku toinen hoitaa ihoasi ja hieroo sinut suoraa päätä Narniaan. Jos nyt joku vielä miettii että mitä  nainen haluaa joululahjaksi niin nainen on vain hyvä ja kirjoittaa tai irrottaa haluamansa tahon yrityksen nimen ja ojentaa lapun puolisolle.

Huomenna onkin sitten jännä päivä, sillä huomenna selviää niin teille kuin Lucia-mummo ehdokkaille että kuka kruunataan Kokkolan ensimmäiseksi Lucia-mummoksi 2015. Minä puolestani halkean ihan justiinsa, sillä olen joutunut panttaamaan tätä tietoa jo viime perjantaista saakka.

Olen pakannut valmiiksi kaikki hyvinvointikassit jotka jaetaan mummoille huomenna. Sisältö on mitä loistavin, sillä mummoja hemmotellaan Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin ja Kokkolan Kaupunginteatterin vapaalipuilla. Lumenen kosmetiikalla. Dermosilin Sensitive sarjan tuotteilla, samoin Laveran. Minä olen kutonut villasukat, mummot saavat myös Harriet Jossfolk-Furulta medikaalisen jalkahoidon. Minun suunnittelemani Kokkola-korun, jonka lahjoittaa Kultasepänverstas Laura Nissi.

Arbutinin kasvovoiteita ja B12 vitamiinia. Sitten vielä kassillinen L´Oréal professionnelin ammattikäyttöön suunnattuja hiustenhoitotuotteita.

Huomenna saamme myös nauttia Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kvartetin esiintymisestä, sattuu sopivasti olemaan Sibeliuksenkin syntymäpäivä huomena. Oikein nauratti, että en ikinä mukamas kerkeä mennä kuuntelemaan mitään konsertteja, niin nyt ainakin pääsen nauttimaan kun pyysin heidät yksityisesti soittamaan meille. Onnistuuhan se näinkin.

Huomiseen!

Ps. Mari Havian kukkakaupassa on ihania eucalyptuksen oksia ja neilikoita. Samalla voit halutessasi osallistua Lahjoita joulukukka yksinäiselle kampanjaan ♥

hyvinvointipussi

2 vastausta artikkeliin “Ilta ennen kruunajaisia”

  1. Jaana sanoo:

    Hieno huipennus tiedossa!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *