Dermosil voittaja ja 15 minutes of fame

Avainsanat: , , , , , , , ,

Tankar meri visitkokkola

Luonto kalaverkot

Luonto ranta

Mihin nämä päivät oikein vierivät? Nyt on täällä päin maailmaa syysloma, ja itse suuntaan myös pienelle minilomalle aivan pian.

Pidän päivät ja linjat avoinna, ilman sen suurempia suunnitelmia.

Mitäs te aiotte tehdä syyslomalla?

Sitten on ison kiitoksen paikka kaikille teille jotka olette levittäneet hyvää koskien Lucia-mummo kandidaattejani. Mietin, että pitäisikö pistää pystyyn ikä-ihmisten mallitoimisto? Sille olisi meinaan tilausta. Ei se tarkoita, että kun täyttää 40 v niin lompakko sulkeutuu ja sitä jää kotiin. Päinvastoin, aikuisilla on rahaa ja he ovat valmiita maksamaan laadusta ja hyvästä palvelusta. Voi kunpa muu maailmakin näkisi ja tajuaisi tämän.

Tänään pohdittiin työkaverin kanssa, että minulla on kyllä valtava verkosto hyviä ihmisiä ympärilläni joille voin aina kilauttaa ja pyytää lähtemään hyvään mukaan. Se on niin totta, ja kaikki isot projektini ovat aina kohdistuneet joidenkin toisten hyväksi, kuten 100 vuotiaille villasukat, olikohan se neljän vuoden ajan. Sama pätee tässäkin projektissa, jonka keski-ikä on 85 vuotta, viimeksi oli tuo 100 v.

Joku voisi ehkä ajatella, että miksi minä oikeasti teen tätä?

Vastaukseni on, että siksi että minä osaan, ja saan toisetkin innostumaan.

Jos tekisin tätä oman egoni pönkittämiseksi, niin kovin olisi yksinäistä minä-minä maailmassa. Ajattelen näin, että minä olen reilu 10 vuotta sitten saanut oman 15 minutes of fame aikani täyteen, ja nyt haluan antaa sen mahdollisuuden ja onnen tunteen jakoon mahdollisimman monelle. Olen päättänyt aloittaa sieltä vanhimmasta päästä;)

Tänään juttelin erään ihmisen kanssa, ja katsotaan josko Lucia-mummo leviää yhteen toiseen isoon kaupunkiin vielä tänä vuonna;) Neuvon ja annan konseptin mieluusti jakoon, ja se on helpompi toteuttaa kuin luuletkaan.

Asiat on tehty helpoiksi.

Sitten Dermosil vitamin -E tuotepaketin voittaja: Onnea Maria Jii, olet saanut meiliä

2 vastausta artikkeliin “Dermosil voittaja ja 15 minutes of fame”

  1. Tessa sanoo:

    Ihana rakas mirka!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *