Clean pesusieni by Ekovista

Avainsanat: , , , , , ,

Clean ekovista

Clean pesusieni ekovista

Nämä olivatkin hauska tuttavuus. Ruohonjuuri lähetti minulle testiin 4 erilaista pesusientä neljälle eri ihotyypille. Sieni liotetaan vedessä muutaman minuutin verran jonka jälkeen sieni paisuu ja on valmis käyttöön otettavaksi.

Itse aloitin testin tuolla Clean by Ekovistan TURMERIC nimisellä pseusienellä.

Jotenkin tuo Dull ja agening skin vakuutti kun katsoin itseäni peiliin kahden huonosti nukutun yön jälkeen. Kysessä on siis Konjac sponge-ihonpuhdistussieni, kurkuma ja sieni on 100% kasviskuitua. Biohajoava, hellävarainen ja Ph:ta tasapainoittava ja luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa kirkastava sieni on todella tehokas tapaus.

Tämä onkin jännä kapistus sillä sen jälkeen kun olin puhdistanut kasvot öljymäisellä meikinpoistoaineella ihon pinta on luonnollisesti öljyinen. Sitten pesin ja hiestin hellästi tällä sienellä kasvot ja hitsi että tuli puhdasta mutta ei kuivattanut eikä iho kinnannut toimituksen jälkeen. Plussana oli se, että kasvojen verenkiertokin parani ja posket alkoivatkin punottamaan. Pieni huuhtelu ja sieni kuivumaan ja aamua odottamaan. Käyttöikä on 4-6 viikkoon ja hintakaan ei vie vararikkoon. Ihan ehdoton plussa iänikuisten vanutuppojen tilalle. Jää pysyvästi käyttöön!

Ruohonjuuresta voit tsekata omalle iholle sopivan pesusienen täältä, klik.

2 vastausta artikkeliin “Clean pesusieni by Ekovista”

 1. Mulan sanoo:

  Noi Ekovistan sienet näyttävät niin söpöiltä. 🙂 En ole vielä kokeillut niitä, mutta multa löytyy sieni ja sen on nyt epäsäännöllisessä käytössä. Pelkään, ettei sieni ehdi kuivua vuorokaudessa riittävästi, jonka takia pidän siitä taukoa. Kun tuosta aika jättää, otan käyttöön varmaan kaksi sientä kerralla. 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Mulan: Nämä on tosi hyviä ja kuivuu kyllä seuraavaan kertaan. Laitan roikkumaan koukusta niin ettei ota kiinni mihinkään seinään tms.
   Aivan ihana tunne iholla jälkeenpäin ja ei tarvi ottaa matkallekaan mukaan mitään puhdistuspurkkiarsenaalia.
   Kerrohan sitten mitä mieltä olet kun olet kokeillut 🙂
   Ihanaa alkanutta viikkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *