Caroline´s alusasut

Avainsanat: , , , ,

Vihdoinkin ovat syksyn uutuudet alkaneet saapumaan Caroline´s alusasut liikkeeseen, Kokkolassa. Ensimmäinen lasti piti sisällään todella kauniita sävyjä kuten armeijan vihreän, petroolin sinisen ja tumman sinisen. Tulossa on ruosteinen oranssi, jade vihreää, metsän vihreää, viininpunaista nahkaa ja paljon, paljon muuta kaunista.

Erinomainen ja osaava asiakaspalvelu. Menet vain koppiin ja sinulle kiikutetaan juuri oikean kokoisia liivejä sovitettavaksi. On ihan tunnettu juttu, että liian moni meistä naisista ostaa itselleen liian pieniä rintaliivejä. Oikea koko, malli ja istuvuus ovat kaiken a ja o sen hyvän laadun lisäksi. Kun on kerran saanut ylleen oikeanlaiset liivit niin se hipoo mukavuudellaan jo taivaita.

Omat suosikkini löytyvät aina Simone Perelen ja Marlies Dekkerin mallistoista. Tällä kertaa oli turhan kuuma alkaa sovittelemaan Marlies Dekkerin nahka rintaliivejä, mutta ensi kerralla sitten kun ilmat ovat vähän viilentyneet ja se viininpunainen/ luumun sävyinen leather bra on saapunut.

Vielä oli alennus rekissä vaikka mitä ihanuuksia odottamassa, ehkäpä juuri sinua.

 

Caroline´s alusasut, Ristirannankatu, Kokkola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *