Born Bio ja Sante

Avainsanat: , , , , , ,

Born Bio

Born Bion pumppupulloissa olevat öljyt ovat olleet testissä nyt muutaman viikon. Aluksi ajattelin, että onpa pienet pullot mutta sitten tulinkin toisiin ajatuksiin kun nämä kulkevat näppärästi mukana ja öljyjä voi vaihdella ja hankkia useampia. Iho tottuu ja ei ole tarkoitus, että käytetään samaa tuotetta vuodesta toiseen vaan että se vaihdetaan 3-6kk välein. Se, että tuotteet ovat pumppupullossa saa aina minulta 10+. Matkalle myös kätevät kun ei tarvitse litra tolkulla roudata öljyjä mantereiden välillä. Huomaako joku kenties rivien välistä, että olen aika käytännöllinen ihminen?

Babassuöljy on loistava valinta kuivalle ja rasittuneelle iholle.

Sacha Inchi puolestaan on antioksidanttinen ja elvyttävä anti-aging-öljy

Elixir Sublimani on taas tajunnan räjäyttävä Tahiti Monoi öljy joka on kuulunut suosikkeihini jo yli kymmenen vuotta. Tässä merkissä tuoksu ja öljyn koostumus on parempi kuin aiemmissa, muiden merkkien puteleissa.

Sante Naturkosmetik

Sante naturkosmetik shampoo ja hoitoaine ovat uusi tuttavuus. Olenkin huomannut, että mitä enemmän pitää silmät ja mielen avoinna sitä enemmän löytyy valinnanvaraa myös luonnonkosmetiikastakin. Toista se oli ennen.

Itselläni oli pitkään sellainen mielikuva, että ovat vähän huuhaata ja eivät kuitenkaan puhdista yhtä hyvin kuin nuo mitä olen käyttänyt aina. Nyt kun olen viime syksystä saakka käyttänyt pääsääntöisesti Laveran tuotteita niin voin sanoa, että ihan kamala kokemus on mennä pesemään hiukset jollain silikoonia pitävällä shampoolla.

Koska minulla on paksut hiukset, ei päänahkani hengitä yhtään, vaan on ruvella tosi usein ja kutiaa hikoilemisesta. Tämä vaatiikiin hyvää shampoota ja hoitavaa hoitoainetta. Santen Lava power shampoo pesi hyvin mutta ainoa miinus oli, että se ei vaahdonnut. Olen niin fiksoitunut siihen, että shampoon pitää vaahdota. Sama pätee hammastahnaan sillä mitä enemmän rabiesta muistuttavaa vaahtoa suusta tulee, on mielikuvani, että sen puhtaammaksi tulee. Ymmärrän, että tämä on vain mielikuva ja minun korvieni välissä oleva juttu. Ajan myötä tämäkin korjaantunee ja voin huoletta pestä hiukseni vähemmällä vaahdolla.

Jos siis kuulut niihin ihmisiin jotka eivät pidä järisyttävästä vaahtoamisesta on Sante juuri sinulle oikea vaihtoehto kaiken ekologisuuden ja vegaanisuuden lisäksi.

Hoitoaine puolestaan oli oikein tehokas ja hoitaa päänahkaani hyvin.

Mistä löytyy?

Ruohonjuuri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *