Beach body mist ja kevyttä shoppailua

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Acorelle Beach water

 

Ihanaa, että on viikonloppu ja ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään. Olla vaan ja möllöttää!

Vähän päivitystä kotikaappeihin nettikauppojen avulla. Elloksen -40% tarjous käytettiin hyödyksi Vagabond kenkien tilauksen yhteydessä. Kunnon työkengät ja koko kroppa kiittää.

Sitten pieni pyrähdys Sköna Claraan kenkiä katsomaan. Tällä kertaa niitä katsottiin ja sovitettiin, mutta eivät vain istuneet minun jalkoihini toivotulla tavalla. Nykyään olen todella tarkka kenkien suhteen ja aikaisempina vuosina käytetyt 11cm piikkikärkiset korkkarit aiheuttavat lähinnä huutonaurua. No nyt eivät sovitetut lenkkarit vastanneet joustavuutta pohjasta joten sitten siirryttiin tutkailemaan mitä vaatteita on tarjolla. Olihan siellä vaikka mitä ja mukaan tarttuikin uuden Puolalaisen Lous merkkinen mekko, Rabens Salonerin paita, RISKiltä paita ja takki, eli tämän vuoden vaateostokset on täten tehty ja ne tehtiin -30-50% alennuksin joten sehän on kuin oisi pistänyt rahaa pankkiin, vai mitä?

Ruohonjuuresta löytyi taas kaikkea pientä kivaa, kuten tämä Acorellen ihana Beach body mist, vartalotuoksu.

Huomattavasti kevyempi ja raikkaampi kuin edt hajuvedet ja jättää iholle miedon tuoksun päiväksi ilman, että ympäristö saa hengen ahdistuksia. Tuoksu kuitenkin säilyy miellyttävänä iholla koko päivän.

Mikä on sinun lempituoksusi tälle kesälle?

Suosittelen myös tutustumaan tähän tuotteeseen ja valitsemaan oman ihotyypin mukaisen sienen. Et usko miten tehokas ja hyvä tämä Ekovistan tuote on! Sieni kestää 4-6 viikon arkisen käytön ja sitten se on hyvä. Ekovistalla on useamman ihotyypin mukaan valmistettu sieni ja sen kyllä huomaa, että sienellä ja ihotyypillä on väliä. Hieno homma on se, että jokaiselle on kuitenkin suunniteltu oma tuote joka toimii.

Clean ekovista

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *