Aamumaa ja Abies Organics

Avainsanat: , , , , ,

Abies Organics karhu saippua

Abies organics ekoloogisuus

Abies organics hylje norppa

Abies organics karhu

Abies organics kuusenpihka

Törmäsin I love me messuilla tähän kerrassaan ihastuttavaan tuotesarjaan. Pelkkä ajatuskin on niin kaunis ja hyvää tekevä, että minun on siitä teille kerrottava. Sillä tunnetusti hyvä leviää aina kun sitä jaetaan.

Aamumaa on Kristiina Nevakiven uudentyyppinen vahvasti ekologisuuteen painottuva yhteiskunnallinen yritys.

Näistä tuotteista huokuu vahvasti luonnon arvojen kunnioittaminen ja uhanalaisten eläinlajien suojeleminen.  Aamumaa-tuotteet ovat ”pieniä-suuria” vihreitä tekoja luonnon hyväksi. Jokaisessa ekologisista raaka-aineista valmistetussa saippuassa, kynttilässä tai muussa tuotteessa on nisäkkään tai linnun jäljet. Jokainen meistä voi aina valita, ja omilla valinnoillaan vaikuttaa siiihen kuinka luonto voi. Aamumaan ”Going Green for Good” – tuotteet ovat oodi luonnolle.

Aamumaan metsänasukkaiden jäljet ovat myös saaneet kunnian päästä valtakunnalliseen NowHere 2012-ympäristömyötäisen muotoilun näyttelyyn yhdessä 47:n muun aidosti ekologisen designtuotteen kanssa.

 Aamumaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan tietoa uhanalaisista eläimistä ja tukenut saimaannorpan suojelua lahjoittamalla jokaisesta myydystä tuotteesta 50 senttiä  Maailman Luonnonsäätiön Suomen osastolle.

Abies Organics ihonhoitotuotteiden rasioissa on otettu huomioon esteettisyys viimeiseen asti. Rasiat ovat niin kauniita, että niitä voi käyttää vaikka korurasioina kun voiteet on käytetty loppuun.

Käyhän tutustumassa täältä, ja kerro minkä eläimen jälki on sinun suosikkisi.

Siellä on 26 eri eläimen jälki, ja yhden tontunkin joten uskon että löydät oman suosikkisi.

Tuo saimaannorppa vain sulattaa sydämen, vai mitä?

Ihana lahja itselle, ystävälle tai kummilapselle.

♥ ♥ ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *