Star Wars lumihiutaleita

Avainsanat: , , , , ,

star wars lumihiutale

Tämän lähemmäksi en itseäni päästä Star Wars villityksessä.

Olen yrittänyt antaa elokuville mahdollisuuden, mutta ei, minua ei kiinnosta millään tasolla piipittävä pölyimuri ja tappajanallet. Kuolen tylsyyteen pelkästä ajatuksesta. Ehkä yhtä mieltä puuduttavaa oli lukea Dostojevskin Rikos ja rangaistus kirjaa. Nämä on vaan niitä miesten tekemiä juttua toisille miehille, joita he keskenänsä sitten hehkuttavat legendaarisiksi.

Eniten harmittaa ehkä se, että Lapponia ei ole tajunnut tehdä kunnon kampanjaa leffassa esiintyvän kaulakorun suhteen. On ollut vuosia aikaa, joten ei voi syyttää kiirettä. Jos tulee satunnaisia kyselyitä näinkin legendaarisen leffan tiimoilta jonka fanit ostavat kaiken mitä irti lähtee, niin valitettavan heikosti on kaulakorua mennyt. Ruotsalaiset olisivat saaneet myytyä tuon jo jokaisen kaulaan killumaan.

Meillä on valitettavan pitkä matka vielä siihen, että osaisimme luoda tarpeen jota ei edes tarvita.

Edelleen, en aio katsoa. Olen vaan otettu siitä miten aikuiset jaksavat innostua tästä Star Warsista sukupolvesta toiseen. Se on mahtavuutta se.

Tosin poikakin jo kutsuu sitä ”RD2” jotain tyyppiä pölyimuriksi;)

Mainittakkoon, että pörrätessäni ennen muinon autolla Marocon ja Tunisian halki, on tullut ajettua Star Wars kuvauspaikan ohi. Voin kertoa, että iso hiekkalaattikko, ja silti ihmiset tekevät sinne pyhiinvaellusmatkoja…

Oh Dear…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *