Special Lucia 2018 ehdokkaat

Avainsanat: , , , ,

 Julia

Wivi

Elisa

Eveliina

Heleija

Edith

Ihana olla neljättä vuotta Lucia-mamma. Titteli on minulle mieluinen 
Tässä ihanat Special Lucia 2018 ehdokkaiden kuvat ja äänestys voi alkaa.

Klikkaa linkkiä ja pääset suoraan antamaan äänesi omalle suosikillesi: http://www.kokkola-lehti.fi/speciallucia

Iso Kiitos kuuluu ihanalle ja monivuotiselle yhteistyökumppanilleni Kokkola-lehdelle ja lehden toimittajalle Maria Storelle, jonka kanssa yhteistyö on helppoa. Tänä vuonna ehdokkaita haastatteli Martina Store. Helsingistä taustatueksemme on lähtenyt Kehitysvammaliitto. Medirex on lupautunut järjestämään ensi vuonna kuntosaliin tutustumisia alueemme kehitysvammaisille.   Kukkakauppa Mari Havia on jo neljättä vuotta mennyt metsään ja poiminut kauniita puolukan varpuja, joista hän loihtii kranssin kuvauspäivää ja kruunajaispäivää varten.

Koska päätin järjestää kruunajaiset tänä vuonna vähän isommasti ja menin varaamaan Opetusravintola Kokkolinnan huomasin, että tarvin jonkun maksamaan jouluruuan, sillä ihan omasta takaa en kyennyt taikomaan ruokaa juhlijoille.

Seuraavat sponsorit lähtivät välittömästi mukaan, kun soitin heille. He mahdollistavat 100:lle henkilölle ruokailun: Nycon, Huushollikeittiöt, NSA, K-Supermarket Kokkola, Aaltopuu, Ihe-group,  sekä Pedrinas.

Ehdokkaita ja äänestäjiä muistetaan erilaisin tuottein: Kokkolan Kaupunginteatteri, Paapii Design, Sköna Clara, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Kauneushoitola Fiore, Jukkola Food, Dermosil, Kultasepänliike Hanna Niemi, Hiuspiste, Kokkolan Soiten Kehitysvammahuolto ja vammaispalvelut. Logon on suunnitellut ystäväni Tiina Harjunpää.

Kehitysvammahuollon ja vammaispalvelun kautta olen saanut kutsua vietyä eteenpäin, jotta juhlijoita saadaan maakuntia myöten paikalle. He, jotka eivät kuulu palveluiden piiriin, voivat ilmottautua suoraan Kokkolinnaan. 100 ensimmäistä mahtuu mukaan ja ajatus on, että yksi kehitysvammainen + avec.

Kruunajaisissa joulumusiikista vastaa Tom Stenman & People of Yxpila.
Ehdokkaat on valokuvannut valokuvaaja Antti Pahkamäki.

 

Käykäähän tykkäämässä meidän sivustostamme facepuukissa: @SpecialLucia

Iloa ja valoa teille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *