Yhteisö ja sen hyvää tekevä voima

Avainsanat: , , , ,

Mirka Johansson Sinsuality

Huomenta kaikille. Ajattelin ottaa puheeksi asian mikä on mielestäni kiinnostava kaikissa sen moninaisissa vivahteissaan, nimittäin yhteisö ja sen ihmiset. On tiedossa että ihminen pärjää yksin, ja joskus sitä yksin pääsee pitemmälle kuin porukassa, mutta vain hetkellisesti. Riippuu mitä tekee ja mitä hakee, mutta silti olen kallistunut siihen että yhteisössä se voima on.

Miksi?

Siksi että ei sitä oikeasti ole itse ansainnut jotain omalla työllään, jos oikein aletaan miettimään. Minä voin tehdä ja vakuuttaa jonkun, vaikkapa työyhteisössä/haastattelussa, mutta siihen se sitten loppuukin, koska tuo vastapuoli on se joka päättää saanko minä työn vai en. En minä. Se vastapuolen yhteisö tulee olemaan se muuttuva tekijä siinä miten sopeudun esimerkiksi työyhteisöön, toki oma käytökseni ja ulosantinikin siihen vaikuttavat. Joku toinen taho taas pitää huolen siitä että minulle maksetaan palkkaa, ja toinen taas että työterveys toimii. En näe mitenkään sitä, että miten minä olisin erinomaisen ainutlaatuinen.

Ainoa asia mistä voin itse pitää huolen on se että olen kiitollinen ja osallistun yhteisön yhteiseen hyvään. Sillä silloin kun tuetaan toisiamme yhteisen edun nimessä siitä syntyy niin paljon enemmän hyvää.

Otetaanpa esimerkki: Postasin Lucia-mummoistani, ja omalla näpsäytyksellä laajuus oli noin 3500 parissa tunnissa. Sitten kaksi muuta jakoi sen ja kattavuus oli reilusti yli 10.000 vain muutamassa tunnissa.

Osasitteko suorittaa lyhyen matikan kurssin? Kuvitella, vain pari tuntia ja hyvä levisi.

Olisinko omalla työlläni tähän pystynyt? En, sillä oma työni tuotti tuon 3500, mutta kahden ystävän noin 5 sekunnin vaiva tuotti kolminkertaisen määrän.

Hyvät uutiset leviävät siinä missä iltapäivälehtien huonotkin uutiset. Jakamalla ja tykkäämällä.

Vielä tänään ehdit osallistua, jakaa ja kertoa kaverille Dermosil Vitamin -E tuotepaketin arvonnasta.

Huomenna selviää voittaja!

Ei se ole minulta pois, että tykkään toisten ihmisten tekemisistä.

Yksi yhteisö missä jaetaan niin ilot kuin surutkin, siivot ja sotkut sekä pannuun palaneet ruuat aina gourmee kuvia myöten on Suomen 40+ blogiyhteisö. Vähän ikärasismia siinä on, sillä sinun täytyy olla yli 40+ päästäksesi rinkiin mukaan, mutta lukijana sinulle ei ole asetettu mitään ikärajaa;) Kurkkaa tuolle face sivulle, jonne postataan tasaisesti esittelyitä meistä aikuis-bloggareista. Voit löytää jonkun uuden kivan blogin, joka tuo uutta sisältöä elämääsi.

Meillä on tapana jakaa ja tykätä joka päivä toisistamme, ja se on kyllä tuottanut huikeita menestystarinoita ja onnen hetkiä.

♥ Voin vain suositella kokeilemaan ♥

4 vastausta artikkeliin “Yhteisö ja sen hyvää tekevä voima”

 1. Outi sanoo:

  Aivan mahtava postaus. 40+ blogiyhteisöön pääseminen on yksi mun bloggaajahistorian huippukokemuksista.
  Mukavaa sunnuntaita ja muistetaan pitää huolta toisistamme jatkossakin ♡

  • Scarlet sanoo:

   Outi: Kiitos <3 Sillä on väliä, että välittää!
   Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *