Voihan väsymys

Avainsanat: , , ,

myrtti kukkakauppa mari havia

Lomalta paluu on aina yhtä raskasta. Varsinkin jos tällä iällä on menty noin viiden tunnin yöunilla ennen töihin menoa. Miljoona asiaa hoidettavana ennen huomista, ja huomasinkin että olin luvannut teille väärin kertoa tiistaina mitä ihanaa hyvää tekevää olen puuhastellut tässä omalla ajallani. Keskiviikko iltana voin vasta kertoa siitä, eli en siis huomenna. Pahoitteluni tästä omasta sekoilusta, mutta odottaminen on sen arvoista. Lupaan sen!

Tuntuu että tällä viikolla tapahtuu noin kuukauden asiat kerrallaan. On useampi haastattelu, kuvaus, normityöt, shindo, uimatreenit, parin väitöskirjan lukeminen ennen perjantaita…ja yhet 90-v synttärit. Silti istun ja bloggaan tässä, vaikka pitäisi jo mennä kovaa kyytiä nukkumaan, sillä tämä on rentouttavaa ja antaa minulle niin paljon enemmän kuin ottaa.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja vertaistuesta. Sitä tarvitaan varmasti puolin jos toisin, ja aina on omasta mielestäni niin paljon helpompaa kun tietää ettei ole ainoa nainen joka painii näiden asioiden parissa.

Huomenna on tämän vuoden jännin päivä, ja siitä te sitten kuulette ja voitte lukea keskiviikkona muutamasta eri paikasta;)

– Scarlet –

8 vastausta artikkeliin “Voihan väsymys”

 1. Tina sanoo:

  Jännää ja niin siistii!!

 2. Outi sanoo:

  Jännää ja nyt mua jännittää mitä jännää se jännä vois olla 😀
  Kauniita unia!

 3. punapää sanoo:

  Sun kuvat on niin kauniita, en kestä♡

 4. Satu N. / Satuelämää sanoo:

  Olet onnistunut ottamaan niin kauniita kuvia, että minun oli ihan pakko tulla kommentoimaan niitä. Miten ihanaa syksyn tunnelmaa!!! Mielenkiinnolla odotan, mitä huomenna on tulossa…

  • Scarlet sanoo:

   Satu N: Voi kiitos ihanista sanoistasi <3
   Huominen tuo tullessaan niin ihanan asian että <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *