Valoa kansalle

Avainsanat: , , , , , , , , ,

joulukukka hyacint

joulukranssi pentik

joulutonttu tsi paapiidesign

Voi kun minä toivon lunta. Oikein todella paljon lunta, jotta tulisi edes vähän valoisempaa tuonne ulos. Muistakaa käyttää heijastimia, heijastinliivejä ja niitä pieniä valoja joita voi kiinnittää vetskareihin, että voitaisiin estää kaikki mahdolliset yhteentörmäykset tuolla pimeässä.

 Lucia-mummo äänestys alkaa huomenna klo:12.00 . Julkaisen tänne blogiin kuvat, äänestyslinkin kera jotta te kaikki voitte antaa äänenne suosikillenne. Tosin siellä on seitsemän yhtä kaunista joten en oikein tiedä miten tuon yhtälön voi ratkaista?

Huulet punataan ja kynnet lakataan punaisiksi ja sydän on jo

Näin päivää ennen h-hetkeä on olo vähän väsynyt. Kiitän sydämeni pohjasta kaikkia yrityksiä, Tiikereitä, koulua, ihmisiä ja Kokkola-lehteä erityisesti Maria Storea joka on auttanut ja hoidellut asioita upealla ammattitaidolla, kun minulla on ajatus katkennut. Hienoa, että on toinen joka osaa jatkaa sanomattakin siitä missä kohden minulla on lyönyt hetken tyhjää.

Suurin Kiitos kuuluu kuitenkin näille upealla seitsemälle mummulle, jotka ovat lähteneet rohkeasti mukaan tähän leikkimieliseen äänestykseen.

Toivottavasti tapaamme heidän omaisiaan joululounaan merkeissä?

Kutsut ovat lähteneet hyvissä ajoin liikkeelle jotta pääsisimme yhdessä nauttimaan joululounasta samassa yhteydessä kun Lucia-kruunu luovutetaan voittajalle. Siitä sitten myöhemmin.

Arvontoja pyörii täällä blogin ja facebookin puolella, olet mukana kommentoimalla ja halutessasi saat jakaa ja tykätä. Me haluamme antaa nyt lahjoja ja tuoda valoa ja haluamme tehdä sen mahdollisimman helposti.

Lucia-mummo yhteistyössä:

Kokkola-lehti, 

Tina Wikström, Tuunails, Legera, L´Oréal professionnel, Fiore, VIP Kauneushoitola,

Kokkolan Kaupunginteatteri, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Kulma,

  Lumene,  Kuvatiimi, Ulla Nikula, Kultasepänliike Hanna Niemi, Kultaseppä Nissi,   Kokkolan Tiikerit, 

Tiina Harjunpää, Harriet Jossfolk-Furu

Yksi vastaus artikkeliin “Valoa kansalle”

  1. Johanna Koo sanoo:

    No on upea kaarti!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *