Vaikeneminen ei ole kultaa

Avainsanat: , , , , ,

viikuna

Vihdoinkin sain ostettua viikunan. Minulla on kukkakaupassa tilaus vetämässä lyyraviikunalle, mutta sitä joudun kenties odottamaan syksyyn saakka. Tosin hyvää kannattaa aina odottaa.

Minulla olisi niin paljon asioita, joita haluaisin pohtia täällä ääneen teidän kanssanne ihan siitä syystä, että jos minun tekstini jotenkin pystyvät auttamaan jotain toista ihmistä selviämään, mutta en tiedä on ne asiat sellaisia mitä te haluatte lukea? Ettei mene aamukahvit väärään kurkkuun, kun puhutaan asioista asioiden oikeilla nimillä, eikä kierrellä ja kaarrella, eikä varsinkaan vaieta.

Olisi kiva jos kertoisitte, mistä te haluatte lukea?

Sillä vaikeneminen on varsinkin parisuhteessa tai ystävyydessä räyhäämistäkin vahingollisempaa, uskokaa pois vain. Sillä se alentaa, se sulkee sinut kaiken ulkopuolelle. Hiljaisuus hyljeksii ja ulkoistaa ihmisen hyvin tehokkaasti, sillä hiljaisuus ei anna toiselle mahdollisuutta. Mahdollisuutta puolustautua ja kertoa omista tarpeistaan.

Minä olen äänekäs, ja sitä mieltä, että tähän maailmaan mahtuu kyllä ääntä, mutta hiljaisuus kuihduttaa ja tappaa hitaasti mutta varmasti.

Vaikeneminen ei ole kultaa.

– Scarlet –

6 vastausta artikkeliin “Vaikeneminen ei ole kultaa”

 1. Tessa sanoo:

  Laita mita haluut ko niita on aina tosi kiva lukee oli aihe mika tahansa. Saa pulu osaat kirjottaa niin sairaan hyvin. Soittele viikonloppuna jos on aikaa. Lovekset. Xxx

 2. sari sanoo:

  Aurinkoa!Minä komppaan Tessaa;kirjoitat,mitä kirjoitat-minä luen kummiskin.

 3. Marko sanoo:

  Heei Tessalle terkkuja! 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Marko: Minä välitän eteenpäin, jos ei huomaa tääältä lukea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *